Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Natalija Sinkovič

Novice Prihodnji teden praznuje slovenskobistriška knjižnica

21.05.2021

Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica 25. maja praznuje svoj dan, zato bodo med  24. do 29. majem pripravili nekaj zanimivih dogodkov.

Novice Projekt za zbiranje odpadnih olj tudi v Sl. Bistrici

17.05.2021

Odpadna jedilna olja in maščobe gospodinjstva večinoma odlagajo v odtok ter s tem povzročajo ogromno okoljsko in gmotno škodo. Da bi ozavestili občane o tem nesmotrnem početju, so na Komunali Slovenska Bistrica pripravili projekt. 

Novice Na Zg. Polskavi bodo obnovili mrliško vežico

11.05.2021

Mrliška vežica na pokopališču na Zgornji Polskavi je dotrajana in premajhna, zato si jo krajevna skupnost skupaj z Občino Slovenska Bistrica že nekaj časa prizadeva obnoviti in povečati.

Novice Po pakete hrane Rdečega križa okoli 550 Bistričanov

10.05.2021

Med 8. in 15. majem obeležujemo Teden Rdečega križa Slovenije, letošnji slogan je Rešimo kriz(ž)e in težave, ki poziva k skupnemu reševanju težav in solidarnosti vseh. Obiskali smo Območno združenje RK v Slovenski Bistrici.

Zgodbe Pri bistriških drevoredih označevalne table

04.05.2021

Prejšnji teden je bistriška Komunala ob 9-ih parkih in drevoredih v Slovenski Bistrici postavila označevalne table. Te vsebujejo umetnostnozgodovinske in arboristične podatke, opremljene pa so tudi z zgodovinskimi fotografijami in razglednicami.

Novice Muzealije so shranili na varno

13.04.2021

V požaru, ki je minuli četrtek zvečer zajel Dom na Osankarici, je gostinski in nastanitveni del objekta popolnoma pogorel, gasilcem je uspelo rešiti le prizidek, v katerem je muzej, a bodo muzejsko zbirko umaknili in postavili novo.

Novice Dom na Osankarici pogorel do tal

09.04.2021

Sinoči je zagorel planinski dom na Osankarici v občini Slovenska Bistrica. Več kot 100 gasilcev iz Keblja, Šmartna na Pohorju, Tinja, Oplotnice, Zgornje Bistrice in Slovenske Bistrice si je več ur prizadevalo požar pogasiti, a je dom pogorel do tal.

Novice V Slovenski Bistrici cepljenje poteka po načrtih

07.04.2021

V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica so do zdaj za cepljenje proti covid-19 porabili že 5577 odmerkov cepiva. Ta teden imajo na voljo skoraj 600 odmerkov cepiva Pfizer in 200 odmerkov cepiva AstraZeneca.

Novice V Slovenski Bistrici v soboto čistilna akcija

25.03.2021

Komunala Slovenska Bistrica jutri med 8.00 in 12. uro organizira čistilno akcijo v Oplotnici, Poljčanah in Slovenski Bistrici, poimenovali so jo Skupaj, v službi okolja. 

Novice Razpis za obnovo Dvorane Bistrica

24.03.2021

Občina Slovenska Bistrica je v teh dneh objavila javni razpis za obnovo Dvorane Bistrica. Projekt je ocenjen na okoli 3,5 milijona evrov in predvideva gradnjo prizidka, v katerem bodo servisni prostori in slačilnice, razširitev dvorane in energetsko sanac

Novice V Slov. Bistrici cepljenje in testiranje poteka nemoteno

23.03.2021

V Slovenski Bistrici je trenutno aktivno okuženih 120 občanov, v zadnjih dneh se njihovo število le rahlo povečuje. Cepljenje poteka po zastavljenem načrtu, vsak dan pa testirajo okoli 100 ljudi s PCR-testi, s hitrimi pa še dodatnih 300. 

Novice Ambiciozni načrti Komunale Slovenska Bistrica

22.03.2021

Letošnji poslovni načrt Komunale Slovenska Bistrica je zasnovan razvojno. Poleg rednega opravljanja del javne službe, načrtujejo tudi posodobitev osnovnih sredstev, 6 % povečanje števila zaposlenih ter projektno dokumentacijo in nakup zemljišča za novo po

Stran 2 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov