Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Natalija Sinkovič

Novice Vrtčevske smernice za naše malčke

02.04.2020

V vrtcu Otona Župančiča v Slovenski Bistrici so se odločili, da bodo podobno kot šole podpora vrtčevskim otrokom in njihovim staršem v teh dneh, ko so skupaj doma. 

Novice V Poljčanah se dobro upirajo epidemiji

31.03.2020

V Poljčanah za zdaj še nimajo obolelih za koronavirusom, a si glede na stanje v bližnjih sosednjih občinah ne delajo utvar, da bodo dolgo ostali oaza.

Novice V Slovenski Bistrici razkužujejo javne površine

27.03.2020

Na  najbolj frekventnih točkah po mestu Slovenska Bistrica je Komunala danes začela razkuževati javne površine.

Novice Brez zadržkov poiščite pomoč

23.03.2020

V Centru za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Sl. Bistrica so danes vzpostavili telefonsko številko in e-poštni naslov, kamor se lahko obrnejo ljudje, ki se v teh negotovih časih znajdejo v osebni stiski.

Novice Komunala Sl. Bistrica skrbi za nujna dela

19.03.2020

Komunala Slovenska Bistrica tudi v teh dneh nemoteno zagotavlja svoje storitve – od odvoza odpadkov do oskrbe s pitno vodo. Nekaj sprememb so uvedli pri pokopališki dejavnosti. 

Novice Nadziranje prepovedi zbiranja na igriščih

18.03.2020

Na današnji seji občinskega štaba pa so z vso resnostjo obravnavali ugotovitve občanov, da se na igriščih in na drugih rekreacijskih površinah, predvsem v mestu Slovenska Bistrica, še vedno, kljub prepovedi, zadržuje večje število, predvsem mladih

Novice V Slovenski Bistrici že 4 okuženi s koronavirusom

18.03.2020

Tudi v Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica so uvedli ukrepe, s katerimi želijo zajeziti epidemijo, saj so do danes zabeležili že 4 občane s potrjeno okužbo koronavirusa.

Novice Komunala Sl. Bistrica izvaja nujna dela

17.03.2020

Ukrep vodstva slovenskobistriške Komunale je zmanjšanje prisotnosti zaposlenih na delu na samo dežurne in nujne gospodarske javne službe. S strankami fizično ne poslujejo.

Novice Dva nujna ukrepa v Slovenski Bistrici

17.03.2020

Zaradi nespoštovanja nasveta, naj se ljudje ne zbirajo v skupinah, je občina Slovenska Bistrica izdala dva nujna ukrepa.

Novice V Slovenski Bistrici iščejo prostovoljce

16.03.2020

Tudi v Slovenski Bistrici krizno situacijo spremljajo že od vsega začetka in po najboljših močeh nudijo pomoč svojim občanom.

Novice V Slov. Bistrici 2 okužena s koronavirusom

16.03.2020

Mariborska izpostava URSZR je včeraj pristojne v Slovenske Bistrice obvestila, da sta na območju občine potrjeno 2 obolela za koronavirusom.

Novice Vlak peljal pri dvignjenih zapornicah

06.03.2020

Pred nekaj dnevi so se na družabnih omrežjih pojavile fotografije in video posnetki izredno nevarnih situacij, ko se pri nivojskih križanjih železniške proge in ceste na relaciji Slovenska Bistrica – Poljčane, pri Videžu, zapornice niso spustile.

Stran 7 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov