Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Natalija Sinkovič

Novice Čez Ložnico občina Makole gradi nov most

10.03.2021

Prejšnji teden je občina Makole začela dela v svoji največjo investiciji v letošnjem proračunu – to je postavitev novega mostu čez Ložnico. Stari most je bil dotrajan, zato so se odločili postaviti novega. Vrednost investicije je dobrih 400 tisoč evrov.

Novice Ljudska iniciativa ni bila uspešna

09.03.2021

Krajani Šmartnega na Pohorju so v nedeljo glasovali o tem, ali naj občina prekliče že izdano soglasje, ki ga investitor Energo Maks iz Slovenskih Konjic potrebuje za pridobitev gradbenega dovoljenja za malo vetrno elektrarno. Večina jih je bila proti prek

Novice Kamnolom v Cezlaku obiskal predsednik Pahor

02.03.2021

V kamnolomu v Cezlaku nad Oplotnico že 130 let lomijo pohorski naravni kamen, predvsem tonalit, ki so mu nekdaj rekli granit – le kdo ne pozna granitnih kock, ki tlakovane krasijo marsikateri slovenski mestni trg.

Novice Projekt Dom doma se je odlično prijel

02.03.2021

Lani so po Sloveniji uvedli pilotni sistem Ministrstva za zdravje dolgotrajne oskrbe starejših na domu. V Slovenski Bistrici se projekt imenuje Dom doma in deluje že od junija lani. 

Novice Preobrazbe mesta Slovenska Bistrica

17.02.2021

Od 8. februarja je na spletnem naslovu Umetnost za turizem na ogled razstava Preobrazbe mesta, ki prikazuje stare razglednice in fotografije Slovenske Bistrice z novejšimi.

Novice Začetek gradnje zahodne obvoznice v Sl. Bistrici

20.01.2021

Z njo se bo močno razbremenil promet skozi mestno jedro, tovarna Impol pa bo z obvoznico dobila tudi nov kablovod, s katerim si bo zagotovila večjo energetsko stabilnosti.

Novice Jutri množično testiranje tudi v Slovenski Bistrici

23.12.2020

Čeprav je bilo napovedano, da bodo množično testiranje v Slovenski Bistrici opravili šele po novem letu, si je Zdravstveni dom Slovenska Bistrica izboril nekaj dodatnih terminov, saj je epidemiološka slika v občini zelo slaba.

Novice Slovenskobistriška zahodna obvoznica do aprila 2022

15.12.2020

Podjetje GMW iz Turjancev, ki je bilo na javnem razpisu izbrano za izgradnjo druge etape zahodne obvoznice v Slovenski Bistrici, je bilo v petek uvedeno v delo.

Novice Na Pohorju še 14 vetrnih elektrarn?

10.12.2020

12 investitorjev želi v Bojtini in Frajhajmu v krajevni skupnosti Šmartno na Pohorju postaviti 14 vetrnih elektrarn.

Novice Celovita obnova parkirišča v Čopovi ulici

02.11.2020

Občina Slovenska Bistrica se je odločila celovito obnoviti osrednje parkirišče v mestnem jedru, na začetku Čopove ulice.

Zgodbe Družina z Zg. Ložnice rabi našo pomoč

25.10.2020

Kot da čas epidemije, v katerem živimo, že sam ni dovolj stresen, se dogajajo tudi tragedije, ki družine zaznamujejo za vse življenje. Ena takih se je prejšnji teden zgodila na Zgornji Ložnici.

Novice Štab civilne zaščite v Sl. Bistrici dal občanom navodila

19.10.2020

V Slovenski Bistrici se je danes ob razglasitvi epidemije v razširjeni sestavi sešel štab civilne zaščite. Poveljnik Branko Hojnik nam je povedal, da so se najprej seznanili s stanjem epidemije v državi in tudi v občini Slovenska Bistrica

Stran 3 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov