Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Natalija Sinkovič

Danes goduje Danes goduje Sabina

27.10.2019

Svetovni dan delovne terapije

Novice Slovenskobistriško kopališče bo končno dobilo novo podobo

08.10.2019

Še ta teden bodo na bistriškem kopališču zabrneli stroji. Začela se bo namreč že dolgo načrtovana obnova dotrajanega mestnega kopališča.

Novice Projekt stoletja za občino Poljčane končan

04.10.2019

Projekt stoletja za občino Poljčane, ki popolnoma spreminja izgled Poljčan in močno skrajšuje vožnjo med Poljčanami in Slovensko Bistrico, je končan, čaka le še na uradno odprtje.

Novice Začetek gradnje zahodne obvoznice prihodnje leto

17.09.2019

Aprila lani je takratni minister za infrastrukturo Peter Gašperič z občino Slovenska Bistrica in družbo Impol podpisal sporazum o izgradnji kablovoda in druge etape, 1,3 km dolge, zahodne obvoznice od Impola do priključka na avtocesto.

Novice Pestro dogajanje ob Tednu mobilnosti v Slovenski Bistrici

16.09.2019

Predstavili bodo tudi dva projekta – Zapelji me in Potuj zeleno, poleg tega pa bodo še dajali možnost testnih voženj z električnimi avtomobili, izvedli nekaj predavanj v Srednji šoli v Slovenski Bistrici, promovirali spletno tržnico jemdomace.si.

Novice Bo denar za vozlišče Pragersko preusmerjen drugam?

12.09.2019

Zaradi nerazumnega zamika pri pridobivanju okoljevarstvenega soglasja se izvedba projekta posodobitve vozlišča Pragersko zamika. Lahko se celo zgodi, da bodo že zagotovljena sredstva prerazporejena v druge projekte.

Novice Novi prostori v Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica

11.09.2019

V Zdravstvenem domu v Slovenski Bistrici so včeraj odprli skoraj 500 m2 novih prostorov, kamor se bodo preselili Center za krepitev zdravja, ginekološka ambulanta, patronažna služba ter ambulanta medicine dela in športa.

Novice Blaž Gregorič ni več direktor Komunale

05.09.2019

Komunala Slovenska Bistrica ima od 1. septembra novo vodstvo. Blaž Gregorič, ki je družbo neprekinjeno vodil od leta 2002, je nepričakovano nepreklicno odstopil z mesta direktorja. Nadzorni odbor je za vršilca dolžnosti imenoval Maksimiljana Tramška

Novice Bistriški sakralni objekti odslej z informativnimi tablami

27.08.2019

Minuli konec tedna je bilo v slovenskobistriški župniji slovesno. Odprli so prenovljeno Jernejevo pot z novimi informativnimi tablami ob vseh sakralnih objektih. Intenzivno pa se pripravljajo tudi na odprtje župnijske knjižnice dr. Janka Čara.

Novice Stara šola v Vošnjakovi bo dobila novo obleko

16.07.2019

Občina Slovenska Bistrica ima na območju industrijske cone zemljišča, za katera velja na trgu dokaj veliko povpraševanje. S spremembo namembnosti uporabe jih namerava občina prodati, denar od izdaje stavbnih pravic pa bi namenila za obnovo stare šole

Radio Maribor Natečaj v okviru projekta Inspiracija

04.07.2019

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica je razpisal natečaj za nova in izvirna doživetja, kulinarično ponudbo ter spominke na območju občine Slovenska Bistrica v okviru čezmejnega projekta Inspiracija

Novice Z vodovodnim sistemom na Visolah in Zgornji Ložnici je vse v redu

04.07.2019

Pred časom je Komunala Slovenska Bistrica, ki s pitno vodo poleg bistriške oskrbuje še občine Makole, Oplotnica ter del občin Rače-Fram in Kidričevo, izdala opozorilo o racionalni porabi pitne vode na območju Visol in Zgornje Ložnice.

Stran 9 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov