Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Radio Ga Ga

Avtorji Slavko Jerič

Svetla prihodnost Dallasa Trikrat Washington: Kakšno razliko lahko naredi en dan?!

11.02.2024

Zadnje tedne je kazalo, da so košarkarji Dallasa spet obsojeni na tavanje po vicah, kjer bi se v najboljšem primeru lahko zgolj borili za preboj v končnico in nič kaj več. A dogajanje v zadnjih 24 urah kaže, da ima prenovljena ekipa svetlejšo prihodnost.

Športni SOS Skoki so šport mladih, med uspešnimi veterani najbolj izstopa Stoch

08.02.2024

Veliko uspešnih smučarjev skakalcev se hitro prebije v svetovni vrh in v zgodnjih letih naberejo precej zmag. Med tiste ase, ki so veliko zmag zbrali v drugi polovici kariere, pa spadajo Kamil Stoch, Stefan Kraft, Janne Ahonen in Simon Ammann.

Športni SOS Dončić postal uradno najboljši strelec te sezone

07.02.2024

Za Luko Dončićem je uspešen večer v Ligi NBA. Njegov Dallas je zmagal v Brooklynu (119:107), za piko na i pa je postal tudi uradni najboljši strelec v tej sezoni.

Športni SOS Prevc v Planici osvojil več kot tisoč točk

07.02.2024

Peter Prevc bo bogato kariero končal čez nekaj tednov v Planici, kar je tudi simbolično. Gre namreč za kraj, kjer je kar desetkrat skočil na zmagovalni oder in zbral več kot tisoč točk za svetovni pokal.

Zlate številke Polne Prevčeve police: štirje globusi, ducat medalj in zlati orel

06.02.2024

Veliki kristalni globus, trije mali globusi v poletih, ducat medalj na velikih tekmovanjih, zlati orel in nepogrešljivi člen pri prav vseh ekipnih zmagah slovenskih skakalcev v svetovnem pokalu. Zbirka uspehov Petra Prevca je res izjemno dolga.

Številke Mojca Delač: Tišina lahko včasih pove več kot besede

09.02.2024

Mojca Delač ima v sebi veliko radovednosti, hkrati pa dodaja, da je v življenju treba imeti tudi srečo, da si obkrožen z ljudmi, ki to prepoznajo, spodbujajo in te znajo motivirati. Njena zvedavost je zaslužna za radijsko oddajo Možgani na dlani.

Športni SOS Le Hirscher dobil vse najbolj prestižne slalome

01.02.2024

Michael Walchhofer in Stefan Eberharter se lahko pohvalita, da sta v svetovnem pokalu dobila vse klasične smuke: od Beaver Creeka, Bormio in Val Gardene, pa vse do mitskih v Wengnu in Kitzbühelu.

Slavko Jerič Sinner je prototip naslednje generacije

29.01.2024

Jannik Sinner je po letu 2008 in Novaku Đokoviću postal najmlajši zmagovalec Melbourna. Težko se je znebiti občutka, da je 22-letni Italijan v Avstraliji začel novo zgodbo v knjigi teniških velikanov.

Športni SOS Backović kliče SOS: danski niz "šele" peti najdaljši, Švedi kraljevali kar 25 tekem

25.01.2024

Slovenski rokometaši so na tem evropskem prvenstvu premagali Dance in s tem svetovnim prvakom prizadejali sploh prvi poraz na velikih tekmovanjih po 16 tekmah. Najdaljši niz neporaženosti imajo sicer Švedi, ki so na prelomu stoletja nanizali kar 25 tekem.

Športni SOS Slovenski smučarji tako malo točk nazadnje zbrali pred 18 leti

25.01.2024

Svetovni pokal v alpskem smučanju je točno na polovici, slovenski smučarji do zdaj niso dosegli prav velikih uspehov, saj so skupaj zbrali 692 točk, v pokalu narodov pa so na 12. mestu (kar je izenačitev njihove najslabše končne uvrstitve).

Športni SOS Že dolgo ne tako malo presenečenj: šest najboljših nosilcev v četrtfinalu

24.01.2024

Letošnji turnir za grand slam v Melbournu je izrazito predvidljiv, saj se je v četrtfinale prebilo prvih šest nosilcev, kar se je v odprti dobi zgodilo samo še trikrat (zanimivo, vselej na Roland Garrosu).

Avtizem Psihologinja jo je zvlekla iz avta in zaprla v šolo

26.01.2024

"Ti ne moreš biti avtistična, ker poznam osebo X, ki je moškega spola, on je majhen otrok. On se čisto drugače obnaša kot ti, torej ti ne moreš biti avtistična," je tisti predsodek o avtistih, ki ga je Urša Kutnar največkrat slišala.

Stran 4 od 83
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov