Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Do šestega spomenika hitreje od Pogačarja le Merckx

22.04.2024

Navajeni smo že, da Tadej Pogačar piše nove in nove rekorde. Po zmagi v Liegu ima zdaj šest osvojenih spomenikov, kar je največ med aktivnimi kolesarji, do šestice je hitreje prišel le Eddy Merckx, ki je karieri končal pri 19 slavjih.

Nenavadni trojni dvojčki Green edini brez točk; vse manj centrov z dvoštevilčnimi blokadami

19.04.2024

Dikembe Mutombo, David Robinson in Hakeem Olajuwon so tisti orjaki v Ligi NBA, ki so zaradi velikega števila blokad dosegli nemalo trojnih dvojčkov. Takih je danes v najmočnejšem košarkarskem tekmovanju vse manj.

Športni SOS Nobena kombinacija v nobeni ekipi ne doseže Dončićevega prispevka za ekipo

18.04.2024

Luka Dončić je v tej sezoni Lige NBA pristal pri vrhu številnih statistik, a ne le tistih, ki izkazujejo pomen individualnih sposobnosti. Še pomembnejše je, da je na vrhu tudi marsikatere lestvice, ki kaže na njegov vpliv pri pomenu za ekipo.

Slavko Jerič Le ena res utemeljena kritika: Dončić nima naslova. Za zdaj.

17.04.2024

Še preden vso pozornost v Ligi NBA posvetim prihajajoči končnici, ki zna biti zelo zanimiva, se še zadnjič obračam k temi nagrade MVP-ja, ki je tako razvnela predvsem slovenske spremljevalce tega tekmovanja in seveda navijače Dallasa.

Preporod Letos bi na velikih tekmovanjih lahko nastopalo kar sedem reprezentanc

15.04.2024

Nikoli se še ni zgodilo, da bi slovenski navijači lahko na enih olimpijskih igrah pesti držali kar za dve reprezentanci. Letos se v idealnem scenariju lahko zgodi, da bi se v Pariz uvrstile kar štiri reprezentance!

Številke Kate Wagner: Najbrž sem srečnejša v Sloveniji kot pa v ZDA

19.04.2024

"Del nagiba, da sem se začela učiti slovenščino, je bila želja razumeti kolesarje," o svoji fascinaciji nad slovenskim kolesarstvom razmišlja novinarka Kate Wagner. Zanimanje je preskočilo tudi na knjige in srednjeveške gradove.

77 naj bo Dončić večer pred 400. tekmo do 77. trojnega dvojčka

10.04.2024

Luka Dončić in Nikola Jokić sta prava stroja za doseganje trojnih dvojčkov, v povprečju ta statistični sladkorček dosežeta na skoraj vsaki peti tekmi rednega dela Lige NBA.

Slavko Jerič Šport otrok: od kletvic do prehitrih tekmovalnih ciljev

11.04.2024

Najbolj travmatičen del mojega življenja je bilo opravljanje avtomobilskega izpita. Bolj natančno − ure učenja vožnje z inštruktorjem, ki je bil precej koleričen in je vsako mojo napako pospremil s salvo kletvic.

Športni SOS Dallas zadnji, ki je v tej sezoni odigral podaljšek

09.04.2024

Košarkarji Dallasa so bili zadnja ekipa v tej sezoni Lige NBA, ki je odigrala sploh prvi podaljšek in kakšen je to bil, saj so Mavsi izničili visok zaostanek proti Houstonu, nato pa v dodatku popolnoma zasenčili Rakete.

Zataknjen v analogni dobi Lotos Vincenc Šparovec se ne more zadovoljiti zgolj z mnenji, opisi in posnetki

05.04.2024

"Na ladji sem se naučil, da se tam resnično nihče nikdar ne meša v delo nekoga drugega, če ga ta izrecno ne povabi oziroma prosi za pomoč, ker bi to v nasprotnem primeru pomenilo nezaupanje oziroma nespoštovanje," pripoveduje Lotos Vincenc Šparovec.

Športni SOS Dončić dvakrat z mesečnim povprečjem 37 točk, a obakrat ostal brez nagrade

03.04.2024

Poraz Dallasa na gostovanju pri Golden Statu pomeni, da je Luka Dončić utrpel prvi poraz po nizu 11 tekem (na katerih je igral), kar je njegova najdaljša serija, odkar igra v Ligi NBA.

Športni SOS Roglič in Pogačar gospodarja enotedenskih dirk

29.03.2024

Slovenija je po številu skupnih zmag deseta najuspešnejša država v zgodovini enotedenskih kolesarskih dirk, če pa čas omejimo zgolj na zadnjih pet sezon, pa je z naskokom na vrhu lestvice.

Stran 1 od 83
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov