Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Lestvica Nor začetek sezone: Šeško za gol potrebuje le dobre pol ure

21.09.2023

Benjamin Šeško v novi sezoni še ni začel tekme v dresu Leipziga, strelsko pa je izjemno učinkovit, saj za en zadetek v povprečju potrebuje le dobre pol ure, kar je vrhunsko povprečje.

Številke Tjaša M. Kos: Pri sreči gre predvsem za rast

22.09.2023

"Slepota je dobesedno prišla čez noč, prva napoved je bila, da bom nepokretna do konca življenja, tako se je slepota takrat zdela ena izmed manjših težav," o osebni (ne)sreči razmišlja psihologinja in psihoterapevtka Tjaša M. Kos.

Slavko Jerič Rogličeva dilema: Naj ostanem ali naj grem?

20.09.2023

Že več kot leto dni me z vseh kolesarskih kanalov množica navijačev Primoža Rogliča prepričuje, da mora čim prej zapustiti ekipo Jumbo Visma. Seveda, če želi postaviti rumeno piko na i svoji izjemni karieri.

Slavko Jerič Kdo pije in kdo plača: ekipa Jumbo Visma je premagala sama sebe

14.09.2023

Ferrari je leta 2002 v formuli 1 dominiral kot le redko kdo, na 17 dirkah je zbral 15 zmag, svetovni prvak Michael Schumacher je prav vsako dirko končal na zmagovalnem odru. Poskočni konjiček je bil tako močan, da se je lahko premagal le sam. In se je.

Odnosi v Jumbu En stavek Primoža, Jonas največ o prometni nesreči, Sepp pa še verjame v svojo zmago

13.09.2023

Že nekaj dni je jasno, da bo Jumbo Visma skoraj zagotovo postala prva ekipa, ki bo v istem letu dobila vse tritedenske dirke, po zadnji etapi Vuelte pa niti slučajno ni jasno, kdo bo na koncu končal v rdečem, najboljše karte ima zdaj Jonas Vingegaard.

Mejniki Đoković premika tudi starostne rekorde

12.09.2023

Nobenemu teniškemu igralcu po 31. letu starosti v enem letu ni uspelo osvojiti treh grand slamov. Novak Đoković premika tudi te mejnike, saj mu je koledarski trojček uspel pri 36 letih.

Obletnica 11 let in 2200 odgovorov: Najvišji porazi košarkarskih prvakov

11.09.2023

Na portalu Športni SOS smo dopolnili 11 let delovanja, v tem času smo odgovorili na 2200 vaših vprašanj, ki so povezana s športom, športno zgodovino in statistiko. V prazničnem delu odgovarjamo na vaša košarkarska vprašanja.

Številke Srečko Šestan: Žena je moja sreča in največja zaveznica

08.09.2023

Srečko Šestan pri naravnih nesrečah, ki so zadnja leta udarile Slovenijo, z veseljem opazuje predvsem recipročnost: lani so številni gasilci hiteli gasit požare na Krasu, danes pa Kraševci nesebično pomagajo tistim, ki so jih udarile poplave.

Učinkovitost Najboljši slovenski strelci na SP-jih: Dončić zavzel prva štiri mesta

08.09.2023

Noben slovenski košarkar na eni tekmi svetovnega prvenstva ni nikoli dosegel več kot 25 točk. Luki Dončiću je to takoj uspelo na prvih dveh tekmah, ko je celo presegel mejo 30 točk.

SOS odmev Fink: Roglič je postal miren, to je izjemno pozitiven napredek

06.09.2023

"Roglič je bil običajno na startu tritedenske dirke odlično pripravljen, potem pa je imel težave zadnji teden, ko so njegove fizične sposobnosti začele malo padati. Morda so zdaj obrnili program treninga," meni Bogdan Fink, direktor Dirke po Sloveniji.

Slavko Jerič Motiv igranja v slovenskem okolju? Rasti, razvijati sebe in klub.

01.09.2023

Bolj kot je svet urejen, bolj je dogajanje v njem pričakovano in napovedljivo. Ta razmislek velja tudi za vrhunski šport. Včasih − na žalost.

Nasmejani obrazi pri Jumbu Roglič se je z napadom otresel Evenepoela, Vingegaard se počuti bolje in etapa za Kussa

01.09.2023

Pol ekipe v begu, polovica ob rdeči majici, nadzorovana dirka, etapna zmaga in pridobljene sekunde proti Remcu Evenepoelu. Jumbo Visma je v četrtek spet pokazala, zakaj je najboljša kolesarska ekipa na svetu.

Stran 10 od 83
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov