Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS V dvoje je lepše: odbojkarji in košarkarji tretjič zmagali na isti dan

08.09.2022

Letošnji september je magičen za slovenski ekipni šport, saj smo bili v preteklih dneh priča zlatemu dvojčku – v istem večeru so bili namreč na velikem tekmovanju uspešni tako odbojkarji kot košarkarji. Nova priložnost za dvojno veselje bo že v soboto!

Slavko Jerič Dragi Primož

07.09.2022

Učijo me, da je šport marsikaj, predvsem gospodarska panoga oziroma priložnost za posel in dobiček. Zame pa je bil vedno in predvsem zgodba, življenjski oder, kjer glavno vlogo igrate športniki in nas učite o vztrajnosti, navdihu in vzoru.

Ekslibris Najzgovornejši odziv: A ti pa kar sama tle

09.09.2022

"Slabši človek sem, kot sem mislila. Ne znam izpeljati dveh občutljivosti hkrati – do oseb v knjigi in oseb, ki imajo to smolo, da so mi med pisanjem blizu," o spoznanju med pisanjem knjige Zakaj ne pišem razmišlja pisateljica Dijana Matković.

Dončić v formi Predstava proti Madžarski takoj za argentinsko poezijo

04.09.2022

Eden najboljših košarkarjev na svetu Luka Dončić je proti Madžarski prikazal superiorno igro. Čeprav na parketu ni prebil niti 20 minut, so bile njegove številke izjemne.

Liga NBA Dončić išče razloge, da bi ostal v Dallasu in z Mavsi osvojil naslov

02.09.2022

Luka Dončić si je že zagotovil sprejem v hišo slavnih, njegov začetek kariere je tako dih jemajoč, kot je veljal za Michaela Jordana in LeBrona Jamesa, za status enega največjih zvezdnikov Lige NBA pa potrebuje "le" konstantnost, meni Tim MacMahon.

Slavko Jerič Čas za aktivacijo Rogličeve lekcije: čas je za tveganje

31.08.2022

Prvo mesto, prvo mesto, prvo mesto, prvo mesto in včeraj drugo mesto. To so vse uvrstitve Primoža Rogliča na posamičnih kronometrih na Dirki po Španiji, ki pričajo o neverjetnih sposobnostih trikratnega zmagovalca Vuelte.

Športni SOS V zadnjih štirih desetletjih urok gostiteljev premagali le Poljaki

30.08.2022

Gostitelji svetovnih prvenstev v odbojki so na začetku zelo pogosto osvajali medalje, po letu 1982 pa je to uspelo le še Poljski, ki je leta 2014 pred domači gledalci slavila naslov svetovnega prvaka.

Zakaj ne pišem Dijana Matković: Revščina je tisto nasilje, ki producira novo nasilje

02.09.2022

Marsikdo literarni uspeh Dijane Matković razume kot zgodbo o prebojnici, a sama se interpretira bolj kot napaka v sistemu, zato čuti svoj javni glas kot odgovornost, da opozarja na sistemske napake, ki ljudi držijo ujete v nižjih družbenih razredih.

Športni SOS Maribor zelo blizu Evropi, a na kar sedmih tekmah ostal brez gola

26.08.2022

Nogometaši Maribora so bili zelo blizu uvrstitvi v evropsko jesen, saj jih je le en gol ločil od Konferenčne lige, a po drugi strani v oči bode tudi podatek, da kar na sedmih od osmih tekem niso dosegli niti enega zadetka.

Odmevi po zmagi št. 65 Roglič po novi simultanki: Popolnoma sem okreval

24.08.2022

Primož Roglič je po četrti etapi Dirke po Španiji spet odet v rdečo majico, a še pomembneje je, da je zdrav in s tem v odličnem izhodišču, da napade še četrto zaporedno zmago na Vuelti.

Slavko Jerič Skupna evropska prvenstva imajo skupno prihodnost

24.08.2022

Če je bila splošna ocena po organizaciji prvih združenih evropskih prvenstev v Glasgowu pred štirimi leti še previdna, se zdi, da so igre v Münchnu prinesle jasnejšo vizijo o smiselnosti skupne organizacije.

Številke V 9. sezoni bomo skupaj brali knjige

24.08.2022

Prednosti branja knjig so neizmerne: povečuje znanje in védenje, dobro vpliva na usmerjeno pozornost, spomin, zmanjšuje stres, budi empatijo, odpira vrata v domišljijo ... Prav knjige so rdeča nit devete sezone Številk, ki se začenja naslednji teden.

Stran 11 od 66
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov