Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

SOS odmev Jože Pepevnik o odnosu do nogometa: Potrebna je vzgoja generacij in generacij

05.01.2024

"Nogomet se je v času Jugoslavije pri nas vedno obravnaval kot obstranski šport, vse skupaj je bilo podrejeno slovenskemu zimskemu športu. Nogomet ima preprosto prekratko tradicijo rednega spremljanja," o položaju nogometa razmišlja novinar Jože Pepevnik.

Športni SOS Nika Prevc v povprečju zmaguje z rekordno razliko

04.01.2024

Nika Prevc je svojo prvo zmago v svetovnem pokalu slavila z 2,6 točke prednosti, drugo z 12,9, pri svoji tretji pa je vse tekmice premagala kar za 26 točk, s čimer je na začetku svoje kariere najbolj prepričljiva smučarka skakalka do zdaj.

Športni SOS Osem naj bo: nihče nima Dončićevega kariernega povprečja 28 točk, 8 skokov in 8 podaj

11.01.2024

Allen Iverson je tisti upokojeni košarkar, ki je v Ligi NBA dosegel najvišje karierno povprečje točk, pri tem pa ni nikoli osvojil naslova prvaka. Luka Dončić ima še višje povprečje, seveda pa si kariero želi končati vsaj z enim prstanom.

Športni SOS Dončić do 10.000 točk dvakrat hitreje kot Dragić

26.12.2023

Luka Dončić je hitropotezno dosegel 10.000 točk v Ligi NBA. Od deseterice Slovencev, ki so še zaigrali v tem tekmovanju, je ta mejnik dosegel le še Goran Dragić, ki pa je zanj potreboval dvakrat toliko tekem.

Kviz 10 vprašanj o zgodovini Zlate lisice

26.12.2023

60 let Zlate lisice prinaša dolgo in bogato zgodovino, ki je postregla z veliko zanimivimi dogodki in junakinj. Koliko se jih spomnite?

Slavko Jerič 100 športnih dogodkov leta 2023

31.12.2023

Smučarji skakalci so končno osvojili zlato na ekipni tekmi (in to kar v Planici), Janja Garnbret še vedno zbira zlate medalje, kolesarska asa navdušujeta in zmagujeta, zanesljivi odbojkarji so znova osvojili medaljo ... Da, leto 2023 je bilo res uspešno!

Športni SOS Kateri skakalci so največji (ne)srečneži pri vetru?

25.12.2023

Engelberg je tista skakalnica, na kateri so v zadnjih letih izračunani največji vetrni dodatki, saj na tem švicarskem prizorišču veter običajno piha v hrbet. Med skakalci, ki imajo največ smole in s tem dobijo največji dodatek, pa je Martin Hamann.

Anja Zag Golob Občutek čiste sreče, ko je znova lahko zavohala praženo čebulo

29.12.2023

Knjiga je intimna stvar, če si jo prebral, si vanjo investiral veliko časa in premisleka, potem je tvoje priporočilo še toliko vrednejše, o pomenu književnih priporočil od ust do ust razmišlja pesnica in urednica Anja Zag Golob.

Športni SOS Andrej Stare kliče SOS: Vetrni dodatki v smučarskih skokih

22.12.2023

Norveški smučarski skakalec Iver Olaussen je februarja na tekmi celinskega pokala zaradi "orkanskega" vzgornjika prejel odbitek skoraj 50 točk! Med rekorderji v svetovnem pokalu pa je Ema Klinec.

Slavko Jerič Dvojček Giro−Tour: od samomorilske akcije do asa v rokavu

21.12.2023

Kolesarstvo je v naših krajih postalo tako razširjeno in priljubljeno, da že predstavitev letnih načrtov pomeni športni dogodek tedna. Tadej Pogačar je zanetil majhen požar, ko je pred dnevi tudi uradno napovedal, da bo v letu 2024 združil Giro in Tour.

Športni SOS Kdaj bo padel rekord Björndalna? Številke pravijo do konca naslednje zime.

19.12.2023

Johannes Thingnes Bø je že nekaj let najboljši biatlonec na svetu, ki se včasih bolj kot s tekmeci bori z zgodovino. Do rekordov slovitega rojaka Oleja Einarja Björndalna ga res več ne loči veliko.

Športni SOS Redko videno: Lakersi slavili kljub le dvema trojkama

11.12.2023

Los Angeles Lakersi so v finalu pokalnega tekmovanja zadeli le dve trojki, a vseeno prepričljivo slavili. V Ligi NBA je nekaj takega nazadnje pred skoraj štirimi leti uspelo Memphisu, ki je zmagal ob res slabem metu trojk 2/17.

Stran 6 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov