Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Matematika pred zadnjim krogom Vsi scenariji za slovensko napredovanje, obstajajo možnosti celo ob porazu proti Angliji

23.06.2024

Do konca skupinskega dela evropskega prvenstva v nogometu je le še zadnji predtekmovalni krog za vsako od 24 reprezentanc, kar je čas, da še enkrat preverimo vse scenarije, ki Slovenijo peljejo v osmino finala.

Športni SOS Najpogostejši izid na Eurih je 1:0, unikatnih izidov le šest

22.06.2024

Šele na 21. tekmi tega evropskega prvenstva je bila odigrana tekma brez zadetkov (Francija – Nizozemska). Samo enkrat se je to zgodilo pozneje, in sicer leta 2012, ko je bil prvi izid odigran na 28. tekmi.

Matematika pred zadnjim krogom Zmaga nad Anglijo zagotovo pomeni napredovanje, remi pa zelo verjetno

21.06.2024

Slovenska nogometna reprezentanca je pred zadnjim krogom na tretjem mestu v skupini C, v torek se bo pomerila z Anglijo, po koncu dneva pa lahko osvoji tako prvo kot zadnje mesto, najpomembnejše pa je, da ima usodo v svojih rokah. Bolje rečeno − nogah.

Slavko Jerič Primer Dončić: Ujetost v zadnji trenutek lahko prekrije pravo oceno

19.06.2024

Hiter razvoj družbenih omrežij ima veliko različnih vplivov na naša življenja. Poleg količine časa, ki jim ga nameni nemalo ljudi, je treba poudariti tudi "vpliv zadnjega trenutka". Dober primer je Liga NBA.

Športni SOS Portugalci velemojstri preobratov

19.06.2024

Nogometaši Portugalske so na uvodni tekmi Eura dokazali tisto, s čimer so se že izkazali v zgodovini tega tekmovanja: so pravi velemojstri preobratov, tekma proti Češki je že peta, na kateri so slavili kljub zaostanku.

Predsodki Ana Karneža: Nekaj delam dobro, ljudje pa rečejo 'aha, kljub invalidnosti'

21.06.2024

"Z odraščanjem sem vedno bolj čutila, da ljudje drugače gledajo name. To ni prišlo iz mene, ampak v povezavi z drugimi. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem spoznala, da je to družbeno ustvarjena stigma," o svoji invalidnosti razmišlja Ana Karneža.

Tonči Žlogar v podkastu SOS-odmev "Slovenija je bila uspešna, ko si sredi noči zrecitiral prvo enajsterico"

13.06.2024

"Včasih je treba imeti malo sreče, generacije morajo dozoreti, potreben je čas in Slovenija je zdaj izkoristila to priložnost," pred začetkom EP-ja 2024 razmišlja Tonči Žlogar, član reprezentance, ki je zaigrala na prvem evropskem prvenstvu.

Matematični dokaz Odbojkarji že uvrščeni v Pariz!

11.06.2024

Letošnje olimpijske igre v Parizu bodo za slovenski šport nekaj posebnega, saj bodo tam prvič nastopale rokometašice, zdaj pa je jasno, da bomo tam prvič videli tudi odbojkarje. Ta odločitev sicer še ni uradna, a matematika je jasna − Slovenija je na OI!

Kolumna Zmagovalna okna v Ligi NBA niso odprta prav dolgo, treba je izkoristiti vsako priložnost

06.06.2024

Nekaj ur pred prvim nastopom Luke Dončića v finalu Lige NBA me je misel (ne)hote ponesla v ameriški nogomet in k Danu Marinu, enemu najboljših podajalcev v zgodovini Lige NFL.

Športni SOS Dallas znanilec novega vala: prednost domačega terena ni več tako pomembna

05.06.2024

Košarkarji Dallasa so v tej končnici dobili vse tri serije, čeprav niti enkrat niso imeli prednosti domačega terena, kar je tudi eno večjih spoznanj: smo v obdobju Lige NBA, ko tekma več v svoji dvorani ni najbolj pomembna.

Podkast Če se Dončić odloči, lahko pristane tudi v najboljši obrambni peterki Lige NBA

05.06.2024

"Luka Dončić je postal obraz Lige NBA, čeprav mu nekateri tega ne priznavajo. Njegova mentalna moč je nekaj, kar je danes v športu in v vsakem poslu nujno," o adutu Dallasa pred velikim finalom Lige NBA razmišlja strokovnjak Luka Bassin.

Preporod Hiter in redek korak: od razočaranja do finala Lige NBA

01.06.2024

Redko se zgodi, da ekipi v Ligi NBA hitro uspe naredili preskok in zaigra v velikem finalu, čeprav se leto poprej sploh ni uvrstila v končnico. V trenutnem sistemu je Dallas postala šele osma tovrstna ekipa.

Stran 5 od 90
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov