Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Slovenski skakalci vedno v napetih trobojih za veliki kristalni globus

11.01.2023

Letošnja sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih je zelo izenačena v boju za veliki kristalni globus, saj je trojica trenutno zelo odskočila − Dawid Kubacki, Anže Lanišek in Halvor Egner Granerud so blesteli tudi na novoletni turneji.

Športni SOS Odermatt celo presegel mejnik Herminatorja, a rekord Tine Maze je še daleč

06.01.2023

Marco Odermatt je odlično začel novo sezono svetovnega pokala v alpskem smučanju, na prvih 14 tekmah je nastopil 12-krat in le dvakrat ostal brez zmagovalnega odra. S tem se spogleduje vsaj z rekordom Hermanna Maierja.

Športni SOS Elitni klub 80: koliko zmag še lahko doseže Mikaela Shiffrin?

02.01.2023

Mikaela Shiffrin in Ingemar Stenmark sta večino kariere zmage nabirala enako hitro, pri zadnji desetici pa je Američanka precej hitrejša in se zdi, da bo vsak čas presegla rekord po številu zmag legendarnega Šveda.

Športni SOS Za Dončićem najboljši mesec v Ligi NBA

01.01.2023

Trener San Antonia Gregg Popovich se je v napovedi pred tekmo z Dallasom pošalil, da bodo njegovi varovanci skušali zadržati Luko Dončića pod 50 točkami. Ni jim uspelo, Ljubljančan jim je nasul točko več in prav vse so bile pomembne za zmago Mavsov.

Slavko Jerič Vse povsod naenkrat: Pregled športnih trenutkov, podkastov, filmov, knjig in serij v letu 2022

31.12.2022

En trenutek, en nasmeh, eno veselje, ena sreča. Ljudje ob koncu leta radi delamo lestvice, ki nas spominjajo, kaj lepega, enkratnega in morda neponovljivega smo občutili.

Ekslibris "Večina ljudi je presenečenih, kako je knjiga debela"

30.12.2022

Eva Pavlič Seifert in Aljaž Celarc sta knjigo o življenju in delu z lesom pisala približno eno leto, pri tem procesu se nista le učila o lesu, ampak sta pridobila tudi znanje o vizualnem opremljevanju, skiciranju in risanju.

Luka Magic Dončićevi trojni dvojčki so nekaj posebnega

29.12.2022

Luka Dončić v magičnem večeru ni le dosegel osebnega in klubskega rekorda po številu doseženih točk, ampak je s 60-ico tudi izenačil največje število danih točk v celotni zgodovini Lige NBA ob trojnem dvojčku.

Športni SOS Dončić je tudi v slabi izvedbi še vedno učinkovit

27.12.2022

Luka Dončić je med zvezdniki Lige NBA to sezono najbolj konstanten, saj le enkrat ni dosegel meje 20 točk, pa še takrat mu je proti Minnesoti zmanjkala le ena točka, za piko na i pa je bil izključen v tretji četrtini.

Slavko Jerič 100 športnih dogodkov leta 2022

25.12.2022

Kakšno leto je za slovenskim športom! Medalje na olimpijskih igrah, spet so navduševali kolesarji, Janja Garnbret je še vedno brez konkurence, slovenska atletika ima novega svetovnega prvaka, Tim Gajser je že pri petih naslovih. In potem še Luka Dončić!

Športni SOS Evropski primat še najbolj ogrožen v nogometu

22.12.2022

Evropske reprezentance so v nogometu osvojile dobro polovico naslovov svetovnega prvaka. Ekipe iz stare celine so v igrah z žogami najbolj dominantne v rokometu, kjer so do zdaj zmagale na vseh 27 izvedbah svetovnega prvenstva.

Športni SOS Tina Maze premagala mejo 2.000 točk

09.01.2013

Zadnje tedne osrednjo temo v Športnem SOS-u zaseda Tina Maze. Nič drugače ni niti tokrat, ko razkrivamo nov njen rekord. Nekaj besed je namenjenih tudi Gregorju Schlierenzauerju ter končnici Lige NFL, ki se je začela prejšnji konec tedna.

Življenje in delo z lesom "Ko je treba nekaj ročno narediti, se pogosto pokaže tvoja osebnost"

23.12.2022

"Ni treba, da si perfekcionist. Treba je poskusiti, če boš samo čakal, potem ne boš nikoli ničesar storil," svojo filozofijo povzemata Aljaž Celarc in Eva Pavlič Seifert, ki sta se iz Nizozemske preselila v Slovenijo, kjer sta obnovila staro leseno hišo.

Stran 5 od 66
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov