Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Redek privilegij: Timi Zajc svetovni prvak na domačih tleh

07.03.2023

Slovenija ne organizira prav pogosto evropskih in svetovnih prvenstev, še redkeje pa se zgodi, da bi na teh tekmovanjih zlato medaljo osvojil domači tekmovalec. Zgodovino v samostojni Sloveniji je v Planici oral skakalec Timi Zajc.

Športni SOS Hop: Zajc v samo dveh zimah skočil do sedmih medalj

06.03.2023

Timi Zajc je v samo dveh sezonah na velikih tekmovanjih osvojil sedem medalj. Več sta jih v celotni karieri med zimskimi športniki osvojila le Tina Maze (13) in Peter Prevc (11).

Ženski maraton Ebba Andersson kraljica Planice

04.03.2023

Švedinja Ebba Andersson je na svetovnem prvenstvu v Planici v velikem slogu dobila 30-kilometrski maraton v klasični tehniki s skupinskim startom. Tekmicam je pobegnila na 12. kilometru in nato suvereno tekla do cilja.

Ekslibris Hamo: Raje ne srečujem svojih idolov. Kaj pa, če so kreteni?

03.03.2023

"V mojem primeru so bralci poslušalci, na koncertih pa celo pevci. Najboljši odziv je, kadar občinstvo bolj obvlada besedilo komada kot jaz," odzive na zbirko pesmi Lubezen povzema Matevž Šalehar - Hamo, pevec skupine Tribute 2 Love.

Slavko Jerič Preživetje ni dovolj. Niti v apokaliptičnih upodobitvah.

01.03.2023

Postapokaliptični žanr v popularni kulturi najbrž še nikoli ni bil tako zelo iskan, kot je prav zdaj, ko imamo za seboj izkušnjo pandemije covida-19.

Športni SOS Konkurenca je pri moških skokih še vedno bolj zgoščena

04.03.2023

Boj za medalje je bil na svetovnih prvenstvih vedno enako neizprosen tako pri moških kot ženskah, konkurenca pa je pri moških večja, vsaj ko primerjamo zaostanke skakalcev, ki so se še uvrstili v finalno serijo.

Športni SOS Dobra tretjina skakalcev osvoji medaljo na obeh napravah

28.02.2023

Na svetovnem prvenstvu v Planici so končana vsa tekmovanja na srednji napravi, do konca tedna se bo skakalo na veliki napravi, zato so vse bolj zanimiva vprašanja o dvojčkih na istem prvenstvu.

Jubilejni 100. SOS-odmev Roglič pred novo sezono: "Vse poteka, kot smo si želeli."

27.02.2023

Jumbo Visma velja za najboljšo ekipo na svetu, a ves čas išče napredek. "Stvari je treba spreminjati. Treba si je upati, na koncu pa ugotoviš, ali je bila zadeva dobra ali ne," je bil v prazničnem podkastu SOS-odmev dobro razpoložen kapetan Primož Roglič.

Športni SOS Ne ravno idealno prvenstvo alpincev: Slovenija tudi za Grčijo in Poljsko

23.02.2023

Slovenski alpski smučarji so se v prejšnjem desetletju prav z vsakega svetovnega prvenstva vrnili z zlato medaljo, zdaj pa so še drugič zaporedoma ostali brez medalje, kar izkupiček iz Courchevela in Meribela uvršča med enega slabših.

Slavko Jerič Veličina športnika se vedno bolj pokaže ob porazu kot pa zmagi

22.02.2023

Večni derbiji so vedno nekaj posebnega, oči nogometne javnosti so uprte na dogajanje na zelenici (pa tudi zunaj nogometnih igrišč). In tokrat so imele kaj videti. Dobro in slabo. Vročekrvnost in užaljenost.

Ekslibris Pisanje kolumn je lahko zabavno, lahko pa tudi naporno

20.02.2023

Marko Pokorn je za knjižni prvenec Smešno, ma non troppo prejel precej odzivov, večina je napisala, da se je ob branju zabavala. Pediater pa je bil najbolj vesel odzivov upokojenih kolegic in kolegov ter prijateljev.

Športni SOS Zakaj je Giannis Antetokounmpo postal Janis Andetokumbo

21.02.2023

Nekatere bralce na naši spletni strani je pred časom razburila sprememba zapisa grškega košarkarja Janisa Andetokumba, ki smo ga prej leta zapisovali kot Giannisa Antetokounmpa. Pojasnjujemo, zakaj je prišlo do spremembe.

Stran 2 od 66
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov