Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Olimpija spisala najbolj dominantne evropske nogometne kvalifikacije

03.09.2024

Nogometaši Olimpije so v letošnjih kvalifikacijah za evropska tekmovanja trikrat napredovali, skupaj pa zbrali pet zmag in zabili 14 golov, s čimer so ustvarili eno najprepričljivejših slovenskih zgodb v zgodovini nogometnih kvalifikacij.

Slavko Jerič Roglič sistematično topi zaostanek, zadnji dan pa ima še bonus v podobi kronometra

02.09.2024

Vse letošnje tritedenske dirke imajo svojevrsten čar, ki kolesarske navdušence vznemirja iz različnih vzrokov. Nič drugače ni na Vuelti, ki ponuja še zadnjih šest etap. Še vedno je v odličnem položaju Primož Roglič, ki lovi rekordno četrto zmago.

Športni SOS Slovenski klubi že spisali zgodovino, ta je lahko še precej bolj ozaljšana

28.08.2024

Prvič v zgodovini kvalifikacij evropskih tekmovanj so na zadnji stopnički kar tri slovenske nogometne ekipe. Če bosta uspešni dve, bomo priča novemu mejniku, v skupinskem delu evropskih tekmovanj bi namreč prvič imeli več kot en klub.

Lestvica Najvišji zaostanek, ki ga je Roglič uspešno stopil: tri minute in sedem sekund

27.08.2024

Primož Roglič je moral na poti do 21 zmag v skupnih seštevkih dvakrat izničiti zaostanek več kot dveh minut. Obakrat se je to zgodilo na Vuelti, kjer ima letos še večji izziv, saj je zaostanek za rdečo majico znašal že skoraj pet minut.

Teja Kleč Čas pred smrtjo je lahko tudi poln veselja in sklepov, ki jih moraš narediti

06.09.2024

Tejo Kleč so deset let mučile hude črevesne težave, v iskanju prave diagnoze je trkala na številna zdravniška vrata, opravila vrsto pregledov, a ostala brez odgovora. Ko se je stanje poslabšalo, jo je udarila najslabša mogoča novica.

Športni SOS Analiza atletskih prog: Daleč največ uspeha za sredinske proge

23.08.2024

Dobitniki medalj na največjih atletskih tekmovanjih v sprintih tekmujejo na progah od 3 do 6, kar ni nobeno presenečenje, saj so si to izhodišče izborili v predtekih oziroma polfinalu.

SOS odmev Roglič si je na betonirani cesti sam tlakoval pot do večnosti

21.08.2024

Zdravstveno stanje Primoža Rogliča še vedno ni optimalno, a kljub bolečinam v hrbtu je v svojem slogu dobil četrto etapo na Dirki po Španiji. Nagrajen je bil z rdečo majico, ki jo nosi že na svoji peti Vuelti, kar ni uspelo še nobenemu Nešpancu.

Športni SOS Roglič spet spisal zgodovino: šele tretji, ki je šest Vuelt zapored dobil vsaj eno etapo

21.08.2024

Primož Roglič je navdušil tudi na tokratni Vuelti, saj je spet dobil eno etapo in s tem niz tovrstnih uspehov podaljšal že na rekordnih šest izvedb kroga po Španiji. To je pred njim uspelo le še Julianu Berrenderu in Alexu Zülleju.

Športni SOS Slovenija z Rogličem lovi res redek hat-trick

17.08.2024

Tadej Pogačar je letos že dobil Dirko po Italiji in Dirko po Franciji, če bi Primož Roglič dobil še Dirko po Španiji, bi poskrbel za zgodovinski trojček, tako redka kolesarska prevlada je do zdaj uspela le trem državam.

Napredek Atletski preskok v 100 letih: Pri teku za 11 odstotkov, neverjeten napredek pri metih in palici

15.08.2024

V Parizu je bilo prvič v zgodovini olimpijskih iger število moških in ženskih udeležencev popolnoma izenačeno, nekaj več medalj pa so lahko osvojili moški.

Športni SOS V rokometu najožji vrh, kjer prevladujejo le evropske reprezentance

14.08.2024

V zadnjem desetletju se v najbolj razširjenih olimpijskih ekipnih športih na velikih tekmovanjih na odru za zmagovalce vrtijo več ali manj iste reprezentance. Vrh je najmanj razširjen v rokometu.

Kolumna Judo in plezanje slovenski klasiki, skrbijo trendi v atletiki in plavanju

12.08.2024

Slovenski športniki se iz Pariza vračajo s tremi medaljami, kar je sicer najmanj v tem stoletju na poletnih olimpijskih igrah, vseeno pa so lahko zadovoljni s svojim izplenom. Malo bolj skrbijo trendi.

Stran 2 od 90
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov