Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tomaž Okorn

Odbojka Mujanovićev zastopnik: "Vse v skladu z ustaljeno prakso"

05.12.2023

"Bo to, da nekdo enostransko prekine pogodbo, postala praksa v slovenskem športu? Potem lahko zapremo vrata," pravi športni direktor odbojkarjev Calcita Volleyja Tomi Šmuc. Primer Mujanović se bo še vlekel na sodišču, medtem pa je Nik že zaigral za Monzo.

Euro 2024 Tudi rezervisti so pomembni, spomnite se Ačimovića!

05.12.2023

"Nepozabno, o tem sanjaš kot majhen otrok," se Jon Gorenc Stanković spominja pravljičnega 20. novembra. Komentar žreba? "Težka skupina, a nimamo kaj izgubiti. Kdor nas bo podcenjeval, se hitro lahko opeče. Naša motivacija bo neizmerna."

Borzni komentar Ena transakcija z bitcoinom pomeni tudi porabo vode za manjši bazen

03.12.2023

Borze v december, ki je po donosnosti drugi najboljši mesec, vstopajo morda celo s preveč optimizma in z malce nerealnimi pričakovanji, da bo Fed že marca začel zniževati obrestne mere. Vse naložbe hitijo navzgor, tudi cene zlata so rekordno visoke.

Intervju Nekdanji mladinski prvak si želi prvih smukaških stopničk

30.11.2023

Miha Hrobat v sezono vstopa še bolje telesno pripravljen, a tako kot lani spet s smolo, saj si je na zadnjih pripravah poškodoval golen. Vrhunec sezone bo Kitzbühel. Spletnim komentarjem se nasmeji, tudi opazkam o tem, da so slovenski smukači turisti.

Borzni komentar Leto 2024 v znamenju novih rekordov in morda rasti cen surovin?

29.11.2023

Ob vse večji verjetnosti, da bo centralnim bankam uspelo doseči mehak pristanek gospodarstva, bikovsko razpoloženi vlagatelji na borzah dobivajo krila in verjamejo, da bo naslednje leto prineslo nove rekorde.

Borzni komentar Bayer uspešnica v Bundesligi, a katastrofa na borzi

26.11.2023

Če so potrošniki na črni petek ujeli številne popuste, pa vlagatelji niso imeli te možnosti na delniških trgih, saj so indeksi novembra ob znakih, da Fed ne bo več zviševal obresti, občutno porasli, tako da težko govorimo o ugodnih vrednotenjih.

Borzni komentar Binance v ZDA sklenil poravnavo, CZ ni več prvi mož podjetja

22.11.2023

Dogajanje na newyorški borzi so popestrile Microsoftove delnice, ki so po novici, da se iz podjetja OpenAI v Microsoft seli Sam Altman, v ponedeljek dosegle rekordno vrednost. Na kriptotržišču odmeva odstop prvega moža Binancea.

Evforija v Stožicah Služba bo počakala, študij tudi: nogometaši bodo imeli na EP-ju ogromno podporo

21.11.2023

"Napeto do konca in nepozabno, gremo v Nemčijo," so se navijači veselili uspeha nogometašev. Nekateri kar niso hoteli domov: "Briga nas za jutri, bomo že prišli do šestih v službo." Najbolj sočna izjava večera: "Stojanović se je boril kot divji prašič."

Borzni komentar Strah pred zviševanjem obresti je zamenjalo upanje na skorajšnje zniževanje

19.11.2023

Denarni trgi prvič napovedujejo, da se bodo obrestne mere v evrskem območju prihodnje leto znižale za 100 bazičnih točk. Fed bi lahko ukrepal še bolj izrazito.

Borzni komentar Največji padec dolarja proti evru v zadnjem letu dni

15.11.2023

Inflacija se je v ZDA spet znižala, to pa je včeraj prineslo vidno olajšanje na delniških in obvezniških trgih, navzgor so šle tudi plemenite kovine, ne pa tudi kriptovalute. Pod močnim pritiskom je bil dolar.

Borzni komentar Visoke obresti: znak robustnosti gospodarstva ali razlog za skrb?

12.11.2023

Svetovno gospodarstvo se nepričakovano dobro upira vsem težavam, predvsem okolju visokih obrestnih mer, piše The Economist, vendar to ne bo dolgo trajalo. Najprej bo verjetno "popustil" potrošnik, ki bo kmalu porabil tisto, kar je prihranil med epidemijo.

Odbojka ACH-jev stroj za zmagovanje se je zataknil

09.11.2023

"Kot kapetan si nisem želel dopustiti, da nas spet tepejo in fantje so to vzeli resno," je bil po gladki zmagi Calcita Volleyja nad ACH-jem zadovoljen kapetan Uroš Pavlovič. Kamničani so zdaj prevzeli vlogo favorita državnega prvenstva.

Stran 6 od 108
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov