Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tomaž Okorn

Reportaža s Kamniškega Uničenje v dolinah Bistrice, Bistričice in Črne

11.08.2023

Na Kamniškem so se zavzeto lotili posledic odprave katastrofalnih poplav, ki so z nanosi kamenja in mulja ter s številnimi zemeljskimi plazovi spremenile relief nekaterih dolin in povzročile nepopisno gorje, tudi smrtno žrtev.

Borzni komentar V Italiji davek na presežne dobičke bank. Rubelj v letu dni padel za 70 odstotkov

08.08.2023

Niz neugodnih novic je borznike na zahodnih delniških parketih ujel nepripravljene. V Evropi odmeva davek na presežne dobičke italijanskih bank, v ZDA opozorilo agencije Moody's, da utegne znižati oceno šestih ameriških bank.

Intervju Državni rekord Jolande Čeplak? Zakaj pa ne!

18.08.2023

Srebro na evropskem dvoranskem prvenstvu v Carigradu (in to po "najslabši noči v življenju") ji je vlilo toliko samozavesti, da si upa tudi pred svetovnim prvenstvom na glas govoriti o medalji. Anita Horvat gre v Budimpešto z najvišjimi cilji!

Dramatična cestna dirka Trpel kot morda še nikoli, na koncu pa - sprint "živih mrtvecev"

06.08.2023

Izmučen kot že zlepa ne (skoraj se je v cilju zgrudil), a izjemno zadovoljen z bronom. In ponosen, da je v sprintu premagal elitnega sprinterja. Tadej Pogačar ima medaljo SP-ja. Bron! Zadnjih 70 km je bilo eno samo trpljenje. "Bili smo kot živi mrtveci!"

Borzni komentar Neskončna lahkost ameriškega zadolževanja

06.08.2023

Fitch je z odločitvijo, da ZDA vzame najboljšo bonitetno oceno, privabil nekaj črnih oblakov nad delniške trge, najbrž pa v ničemer ni ogrozil statusa dolarja kot vodilne rezervne valute, prav tako ni preveč prestrašil lastnikov ameriških obveznic.

Borzni komentar Fitch ZDA vzel najboljšo bonitetno oceno

02.08.2023

Po zelo donosnem juliju je bilo na razvitih delniških trgih v torek opaziti unovčevanje dobičkov. Predah po izjemni julijski rasti prejšnji mesec (+15 %) si je "privoščila" tudi nafta, po kateri je povpraševanje doseglo rekordno raven.

Zlate odbojkarice Uspešen blok da največ zadovoljstva

01.08.2023

"Tega ne doživiš kar tako. Vse to druženje, stkane prijateljske vezi, izjemno ozračje in seveda naše zmage. In to v mojem mestu, v Mariboru. Preprosto nepozabno," se festivala OFEM 2023 spominja Nika Milošič, kapetanka odbojkaric.

Borzni komentar Japonska kmalu ne bo več poslednja oaza poceni denarja

30.07.2023

Vse nižja inflacija, solidna gospodarska rast v drugem četrtletju in sploh ne tako slabi dobički ameriških korporacij so Wall Street poslali še višje, v Tokiu pa je za presenečenje poskrbela domača centralna banka, ki pripravlja obrat v denarni politiki.

Reportaža NK Maribor ga je vabil v svoje vrste, a izbral je atletiko

27.07.2023

Tako lepo se imajo v Mariboru, da kar nočejo domov, bi lahko povzeli dogajanje na Olimpijskem festivalu evropske mladine. Strah, da druženje mladih ne bo predramilo Maribora, je bil odveč, tribune so polne, Slovenci pa pridno zbirajo medalje.

Borzni komentar Centralne banke pred novim dvigom obresti, a inflacija bo še trmasta

26.07.2023

Na Wall Street se je hitro vrnilo navdušenje nad velikimi tehnološkimi podjetji, čeprav številni pomembni analitiki opozarjajo na njihov precenjenost. V sredo bo svoje povedal Fed, dan pozneje ECB, šestmesečni evribor pa se medtem bliža štirim odstotkom.

Borzni komentar Dow Jones in nafta vztrajno navzgor, zlato testira mejo 2000

23.07.2023

Dow Jonesu je (resda za las) v petek uspel najdaljši niz pozitivnih enodnevnih premikov v šestih letih in vsaj za zadnji teden lahko ugotovimo, da je na Wall Streetu prišlo do repozicioniranja in so defenzivni sektorji za hip zasenčili tehnološkega.

Matej Mohorič Trpel kot žival, na koncu pa akrobatsko mimo Asgreena

21.07.2023

Na prelazu Loze ga je bilo sram pred slovenskimi navijači, tudi danes bi med etapo najraje obupal, a prišlo je plačilo za trud. Matej Mohorič je v Polignyju slavil izjemno etapno zmago na Touru, sprint je bil inteligenten in milimetrsko natančno odmerjen.

Stran 10 od 108
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov