Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Gost promet na cestah. Preverite prometno poročilo.

Avtorji Toni Gruden

Dirka po Španiji Sierra Nevada vrnila Rogliča v boj za četrto rdečo majico

05.09.2022

Dvanajst etap Remco Evenepoel ni kazal znakov šibkosti, a padec in gorski dvojček sta načela njegov oklep. Primož Roglič zdaj lovi 94 sekund zaostanka, Enric Mas pa 121 sekund. A kaj ko zadnji teden La Vuelte 22 nima na sporedu najtežjih gorskih etap.

Dirka po Španiji Roglič nezgovoren, Evenepoel pa razposajeno uživa v rdeči majici

29.08.2022

Popoln teden za Remca Evenepoela, ki gre z majico vodilnega na sladoled, da se čim bolje pripravi na največjo nevarnost La Vuelte 22 – vročino španskega juga. Primož Roglič je po izgubljeni minuti na Les Praeres besedo raje prepustil športnim direktorjem.

Vuelta Evenepoel se je na "zidu" otresel Rogliča in vseh drugih tekmecev

28.08.2022

Na ciljnem zidu 9. etape, s čimer se La Vuelta 22 poslavlja od severne Španije, se je v rdečo odeti Remco Evenepoel znebil vseh tekmecev in vsaj za pol minute povečal prednost pred vsemi. Primož Roglič je izgubil 52 sekund, a ostaja skupno tretji.

Dirka po Španiji Evenepoel pokazal mišice, Mas zobe, Roglič pa pravi: Daleč je do Madrida.

26.08.2022

Norija se šele začenja. Remco Evenepoel je prvič oblekel majico vodilnega na Grand Touru in v meglicah gora Kantabrije se je La Vuelta 22 obrnila na glavo. Primož Roglič je po izgubah 6. etape zdaj lovec na mladega Belgijca. a vmes je še Španec Enric Mas.

Dirka po Španiji "Roglič ni prišel, da bi končal kot zadnji. Tukaj smo, da se borimo za zmago!"

22.08.2022

Nizozemski uvod Dirke po Španiji je navdušil navijače ob cestah, manj pa kolesarje, ki so se izogibali cestnim oviram. Tekmovalno ni bilo pretresov, rdečo majico si podajajo kolesarji Jumba Visme, "pole position" pa zaseda Primož Roglič.

Roglič pred Vuelto "Odkrito rečeno, res ne razmišljam o drugih, temveč le o sebi"

18.08.2022

"Zagotovo nekaj drugačnega, posebnega. Gremo po to!" je edini neposredni odgovor, ki potrjuje, da je Primož Roglič na startu etapne dirke le, ko se čuti sposobnega končne zmage.

La Vuelta 22 Kronometra, kopica ciljnih vzponov in kronanje na Rogličevi Sierri Nevadi

17.08.2022

Od Utrechta do Madrida, 3284,4 km z 48.561 višinskimi metri v 21 dneh dirkanja. Osem etap se konča s kategoriziranim vzponom, veliko vlogo imata ravninska kronometra, ekipni in posamični. Vse po okusu Primoža Rogliča, a če bi bil popolnoma zdrav.

Dirka po Španiji Roglič kot trikratni prvak izraziti favorit, prvi izzivalec pa Evenepoel?

16.08.2022

Uradna potrditev Jumbo Visme, da bo Primož Roglič na Nizozemskem in po Španiji lovil rekordno četrto zaporedno rdečo majico, pomeni, da bo tudi tokrat na Dirki po Španiji prvi favorit slovenski kolesar, čemur pritrjujejo tako navijači kot stavnice.

SOS-odmev Razblinjena avra nepremagljivega Pogačarja, ki pa noče spreminjati sloga

26.07.2022

Ena najbolj vznemirljivih Dirk po Franciji doslej! Skoraj štiritedenski kolesarski maraton je navduševal, a se ni razpletel po željah Slovencev. Na vrhu ni ne Primož Roglič ne Tadej Pogačar, ki je moral rumeni prestol odstopiti boljšemu.

Vingegaard Sramežljivi Danec z morja, ki se najbolje znajde s kolesom v gorah in doma

25.07.2022

Od solza v Københavnu do solza v Rocamadourju in rumenega slavja v Parizu. Vmes je na najtežjih vzponih Toura ovrgel tezo o nepremagljivosti Tadeja Pogačarja in pokazal, da ima kolesarski svet novega najboljšega klančarja – Jonasa Vingegaarda.

Dirka po Franciji Vingegaard: "Popolnoma smo čisti." Van Aert: "Kakšno usrano vprašanje je to?"

24.07.2022

Zaradi kolesarske zgodovine je tradicija, da rumena majica dobi vprašanje o dopingu, kar je Jonasa Vingegaarda doletelo šele zadnji dan, a v nasprotju z njim je Wout van Aert precej drugače sprejel vprašanje o dvomu o superiornosti Jumbo Visme.

Pogačar "Iz napak letošnje dirke se bomo veliko naučili za naprej!"

23.07.2022

Jumbo Visma tokrat ni ničesar prepustila naključju in je z dvojno zmago v kronometru v predzadnji etapi zapečatila razplet Toura 2022. Jonas Vingegaard slavi v rumeni majici, Tadeju Pogačarju po dveh zmagah preostaja tretja zaporedna bela majica.

Stran 22 od 153
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov