Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

SOS-odmev Po Danski favorizirani trojec Pogačar, Vingegaard in Roglič že korak pred vsemi

05.07.2022

Tour de France 2022 je zdaj na prvi sedmini, na Danskem je bilo prevoženih 397,4 km, do Pariza je še 2952,4 km. Prihaja drugi teden dirkanja s tremi razgibanimi etapami, čemur sledi vrnitev na "kraj zločina" in za konec tedna obisk Švice in že Alpe.

Dirka po Franciji Danska pravljica, kjer skoraj ni bilo prostora za mali odmor

04.07.2022

Tisoče in tisoče ljudi ob cestah, stadionsko vzdušje in rumeno–rdeča kulisa. Pravljični sprejem dirke vseh dirk na Danskem, sanjske kolesarske in poletno praznične podobe, ki pa jih je skalil napad v Københavnu.

Dirka po Franciji Ewan obtožuje Sagana, Slovak van Aerta, Jakobsen pa ne odpušča "krvniku"

03.07.2022

Danski veliki start 109. Dirke po Franciji se je končal s pravim sprintom, katerega del so kaos, prerivanja in zapiranja, zaradi česar se je sprožil cel niz obtožb. V zmagovalni ekipi pa vodja Matt White ni pozabil na ključni delež Luke Mezgeca.

Dirka po Franciji Pogačar k sreči le z odrgnjenimi členki, van Aert napovedal obrambo rumene majice

02.07.2022

Jumbo Visma je že lastnica tako rumene kot zelene majice, Wout van Aert je odločen braniti mesto vodilnega, kolikor časa bo mogoče. Na drugi strani je Tadej Pogačar doživel bližnje srečanje z ograjo, kar je kapetane opomnilo, kako blizu je nesreča.

Po startu Toura 2022 Brez tveganja v ovinkih, a že prvi med kapetani in v beli majici

01.07.2022

"Užival sem, četudi je bilo nekaj strašljivih ovinkov. Zelo zadovoljen z izidom in izhodiščem v skupnem seštevku," se je smejalo Tadeju Pogačarju v Københavnu in dodal: "V tem trenutku sem čisto zadovoljen z belo majico."

Dirka po Franciji Katerih etap Toura 2022 res ne smem zamuditi?

30.06.2022

V pričakovanju epskega dvoboja dveh Slovencev za rumeno majico se postavlja vprašanje, katere bodo ključne etape in kateri dan je treba podčrtati ter si vnesti v koledar za obvezni ogled. Prvi pravilni odgovor je – vseh 21 etap je ključnih.

Prvak Koren "Ne bi zdaj pogreval za nazaj, ko imam čisto druge občutke"

27.06.2022

Ob odsotnosti najvidnejših štirih kolesarjev je preostala četverica iz svetovne serije izničila trud drug drugega, kar je pograbila najmočnejša slovenska domača ekipa in Kristijan Koren, ki se je lani vrnil po prestani kazni zaradi Aderlassa.

Dirka po Franciji Mezgec: "Dober trening pred Tourom, katerega start komaj čakam"

27.06.2022

Na državnem prvenstvu v kolesarstvu v Mariboru je od peterice slovenskih udeležencev 109. Dirke po Franciji nastopil zgolj Luka Mezgec, ki se z bronom odpravlja na Dansko, kjer že prve dni upa na uspeh svojih dveh sprinterjev, za katera bo garal.

DP v kolesarstvu Prvak Tratnik: Malo mi je žal, ker ni bilo Rogliča in Pogačarja

24.06.2022

Ubranil je naslov v vožnji na čas, s tem pa obdržal "kozo" v slovenskih barvah. Malo mu je žal, da ni imel primerjave z najboljšima na svetu, a prav mogoče bo Jan Tratnik proti njima dirkal že na julijski Dirki po Franciji.

Dirka po Sloveniji Fink o vrnitvi na Vršič po desetih letih: Načrti so, bomo videli.

20.06.2022

28. Dirka po Sloveniji je končana, a ne še za prireditelje, ki želijo najprej vse pospraviti in pregledati, preden se zazrejo naprej. Rekordno število gledalcev nalaga odgovornost in dviguje pričakovanja, česar se Bogdan Fink dodobra zaveda.

Dirka po Sloveniji Zeleni vladar Slovenije: Zdaj komaj čakam Tour!

19.06.2022

Za piko na i in ubranitev zelene majice za skupnega zmagovalca na Dirki po Sloveniji je Tadej Pogačar z zmagovitim sprintom vnovič pokazal vso svojo kolesarsko raznovrstnost. "Dobra popotnica za Tour, ni kaj," se smeje prvemu favoritu za veliko pentljo.

Dirka po Sloveniji Etapna zmaga za Mohoriča ali branjenje tretjega mesta Novaka?

19.06.2022

Na Veliki planini je Jan Tratnik odkrito dejal, da taktično ni razumel, zakaj je moral v napad in zakaj ekipa ni raje vsega podredila branjenju tretjega mesta Domna Novaka. Sočasno je Matej Mohorič vse bolj redkobeseden in upa na spust s Trške gore.

Stran 24 od 153
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov