Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zaradi nesreče na avtocesti med priključkoma Slovenska Bistrica jug in Slovenske Konjice proti Ljubljani promet poteka po odstavnem pasu. Nastal je zastoj.

Avtorji Toni Gruden

Hautacam Prekleta gora, kraj prvega danskega kronanja na Dirki po Franciji

21.07.2022

Redkokateri visokogorski vzpon zunaj kategorije spremlja toliko dvigov z obrvmi kot Hautacam (13,6 km s 7,8 odstotka). Vzpon prekletih je ustrezen vzdevek za goro, na kateri so na Touru zgodovino pisali Luc Leblanc, Bjarne Riis in Lance Armstrong.

Dirka po Franciji Kako in kje do kronometra v Pirenejih izničiti 142 sekund?

19.07.2022

Tri gorske etape v Pirenejih prinašajo tri dni ofenzive Tadeja Pogačarja na v rumeno odetega Jonasa Vingegaarda, za katerim Slovenec zaostaja 2 minuti in 22 sekund. Tokrat se "Pogi" ne zanaša na vožnjo na čas v predzadnji, 20., etapi. Mu bo uspelo?

Pogačar "Napadati moram na vsakem klancu, vsak dan, težko bo, a mogoče mi uspe!"

18.07.2022

Vsak dan kolesarjenja v Pirenejih pograbiti priložnosti na klancih, ki se ponujajo za juriš. Izolirati vodilnega, kot je bil sam na Galibierju. Predvsem pa izničiti ves zaostanek že do kronometra. Vodilo Tadeja Pogačarja za zadnji teden Toura 2022.

Dirka po Franciji Gorenjski volk padel v past čebel, Roglič pa se je žrtvoval za rumeno majico

14.07.2022

Tadej Pogačar se je zaletel v zid in doživel najhujši poraz kariere. Nazaj v belo majico odeti šampion je z nasmeškom napovedal napade in boj vse do Pariza. A na drugi strani so premočne čebele, kjer se je Primož Roglič žrtvoval za Jonasa Vingegaarda.

Dirka po Franciji Mit ali resnica o vročini, v kateri je ranljiv tudi Pogačar

13.07.2022

Visoke temperature so zaščitni znak julija na jugu Francije. Vročinski val vliva upanje tekmecem dvakratnega branilca naslova, da je Tadej Pogačar najbolj ranljiv ravno v vročini. Ali teza drži? Deloma, ker temelji le na treh primerih.

Dirka po Franciji Tekmeci "emiratom" preprečili oddajo majice vodilnega

12.07.2022

S koronavirusom zdesetkana zasedba UAE Emirates se je odločila za precedens in je želela razbremeniti Tadeja Pogačarja odgovornosti vodilnega, a so to na sklepnem vzponu preprečile konkurenčne ekipe, ki načrtujejo napade v sredo in četrtek.

Pogačar "Za menoj je veliko vročih dni, na Alpe d'Huezu sem bil dvakrat pri 37 stopinjah"

11.07.2022

Ni "Kanibal", a zmag se ne brani, tudi rumene majice ne, ki si jo želi osvojiti tretjič zapored. Na vročino je navajen, ali je Jonas Vingegaard res boljši na dolgih vzponih, pa bosta povedala ciljna klanca, pravi na prosti dan Tadej Pogačar.

Dirka po Franciji Pogačar ne predaja majice vodilnega, Vingegaard pa računa na dolge vzpone

12.07.2022

Tadej Pogačar se oklepa rumene majice, a drugače kot lani je le 39 sekund pred Jonasom Vingegaardom in ne dobrih pet minut kot po dežju v Alpah, kjer pa bo letos vroče. Primož Roglič? Če bo zdravje, je kandidat za napade na predzadnjih klancih.

Dirka po Franciji Van Aert: Res usran dan ... šli smo mimo krožišča, kjer je padel Primož, a ga nismo videli

07.07.2022

Padec rumene majice, komedija zmešnjav ob iskanju kolesa za prvega sokapetana, nato pa so še spregledali drugega sokapetana, ki si je ravnokar skušal sam naravnati izpahnjeno ramo. Skupno vodstvo so zadržali, a Jumbo Visma je bil v Arenbergu poparjen.

Dirka po Franciji Roglič si je ob padcu izpahnil ramo, za balo na cesti kriv TV-motor

06.07.2022

Primož Roglič je v cilju v Arenbergu potrdil, da padec še zdaleč ni bil nedolžen, zaradi česar je tudi izgubil dobri dve minuti. "Izpahnil sem si ramo. Ni to ravno najboljša stvar, ki te doleti, a na koncu sem si jo sam namestil nazaj."

Dirka po Franciji Kocke severnega pekla: kakšen vpliv so imele na preteklih Tourih?

06.07.2022

Ali imajo kocke Roubaixa sploh mesto na največji dirki na svetu, kjer se za zmago potegujejo klančarji, ki na tradicionalni nedelji v peklu nimajo možnosti za uspeh? Po mnenju Francozov zagotovo, zato se pojavljajo na Touru in redčijo vrste favoritov.

Dirka po Franciji Ob napadu "čebel" presenečeni Pogačar priznava, da je imel srečo

05.07.2022

V četrto gre rado, si je rekel Wout van Aert, rumena majica mu je dala krila in poletel je do tako želene etapne zmage. Ob jurišu čebel na zadnjem klančku pa je bil Tadej Pogačar v slabem izhodišču, a tudi Primož Roglič je moral krpati luknje.

Stran 23 od 153
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov