Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Javna razprava o medijski zakonodaji

Slovenija 193 pripomb na vsa področja, ki jih urejajo spremembe medijske zakonodaje

Na predloge novel treh medijskih zakonov (o RTV-ju, STA-ju in krovnem zakonu) je prispelo 193 pripomb. Dotikajo se tako rekoč vseh področij, ki jih urejajo v novele. Zaradi velike količine jim jih na ministrstvu vseh še ni uspelo temeljito pregledati.

17

Javna razprava o medijski zakonodaji Posvet pri Pahorju o RTV Slovenija: Zainteresirana javnost se ne sme zadovoljiti z nestrinjanjem

Razpravljavci na posvetu pri predsedniku republike o vlogi RTV Slovenija so soglašali le v tem, da potrebujemo RTV Slovenija in da ta potrebuje spremembe. Ocene kakovosti pa so bile zelo različne, v večini primerov nasprotujoče.

184

RTV Slovenija ponuja možnost za javno razpravo o spremembah medijske zakonodaje, ki jih je v javno razpravo ponudilo Ministrstvo za kulturo.

Na enem mestu želimo dati možnost predstavitve vseh argumentov in ob tem omogočiti strokovno razpravo.

Prispevke sprejemamo na el. naslov: javna.razprava@rtvslo.si

Za javno RTV

Več
Več

Več objav

Javna razprava o medijski zakonodaji Neodvisni radii podpirajo nadalnjo obravnavo Novele ZMed - E

V Združenju neodvisnih radiev, ki deluje v okviru Zavoda za razvoj neodvisnega radia in združuje več kot 20 neodvisnih lokalnih radijskih postaj po Sloveniji (komercialnih in s statusom posebnega pomena), podpiramo prizadevanja Ministrstva za kulturo ...

Konec razprave o medijski zakonodaji Prevladovale kritike, največ pripomb glede financiranja medijev

Danes se končuje javna razprava o predlogih novel treh medijskih zakonov - zakona o Radioteleviziji Slovenija (RTVS), zakona o Slovenski tiskovni agenciji (STA) in krovnega medijskega zakona. Stroka je večinoma do sprememb izjemno kritična.

141

Javna razprava o medijski zakonodaji Odziv DGKTS na predlog nove medijske zakonodaje

Nova medijska zakonodaja bi morala biti usmerjena v iskanje odgovorov na vprašanja o položaju, funkciji in pomenu javne službe v sodobni medijski krajini.

Več objav
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov