Upravni odbor je v petkovem pismu za javnost za trenutno stanje obtožil navijače. Očitno jih je zmotil transparent na 2. tekmi finala, na katerem so navijači zapisali:
Upravni odbor je v petkovem pismu za javnost za trenutno stanje obtožil navijače. Očitno jih je zmotil transparent na 2. tekmi finala, na katerem so navijači zapisali: "Upravni odbor v zapor." Foto: MMC RTV SLO/Toni Gruden

Namesto edinega smiselnega scenarija zavlačuje s sklicem občnega zbora, na katerem bi se lahko pojavile nove smernice za razvoj kluba, če za to seveda ni že prepozno. Morda se nekateri bojijo celo lastne sence, si ne upajo pogledati v ogledalo in se soočiti z lastno odgovornostjo.

Morda je šlo vse skupaj res že tako daleč, da uprava taktično zamegljuje dejansko stanje, ker želi zapreti klub, se znebiti dolgov in začeti znova. Špekulacij pred vročim majem, ko bodo z Dunaja sporočili, ali Jesenice ostajajo v EBEL ali ne, je ogromno, najboljša možna poteza na Jesenicah pa zgolj in samo ena. Upravni odbor, napočil je čas za slovo!

Novinar Matej Grošelj razmišlja o odgovornosti upravnega odbora hokejskega kluba Acroni Jesenice. Večkratni državni prvaki so v zelo slabem finančnem stanju, velik del krivde pa naj bi po mnenju Grošlja nosil prav upravni odbor. Vir: Dnevnik.