LeBron James in Giannis Antetokounmpo sta se v tej sezoni že srečala. Milwaukee je 19. decembra premagal LA Lakerse s 111:104. Foto: AP
LeBron James in Giannis Antetokounmpo sta se v tej sezoni že srečala. Milwaukee je 19. decembra premagal LA Lakerse s 111:104. Foto: AP

35-letni James je imel prednost pri prvi izbiri, saj je dobil največ glasov. Oba kapetana ekip sta sedela v garderobi svojih ekip, v studiu televizijske postaje TNT pa sta bila ostra jezika Kenny Smith in Charles Barkley.

James se je najprej – pričakovano – odločil za soigralca Anthonyja Davisa. Antetokounmpo je izbral centra Philadelphie Joela Embiida. Naslednja izbira pri LeBronu je bil MVP lanskega finala Kawhi Leonard. Grk je odgovoril s Pascalom Siakamom, ki je nosilec igre pri Torontu.

LeBron upa, da bo Dončić pravočasno okreval
Tretji izbor LeBrona Jamesa je bil Dončić, ki si je prejšnji teden že drugič zvil desni gleženj, vendar naj bi okreval v naslednjih dneh. "Res upam, da bo lahko igral," je dejal James, ki se je veselil treh zmag na štirih letošnjih obračunih z Dallasom.

Giannis priznal, da ne potrebuje Hardna
Antetokounmpo je nato priznal, da izbira med Kembo Walkerjem in Traejem Youngom. Barkley ga je takoj vparašal, ali ne želi Hardna, in Grk je odločno odvrnil, da potrebuje nekoga, ki bo tudi podajal žoge, zato se je odločil za Walkerja. Najboljšega strelca lige je nato izbral James, Young pa je zadnji član prve peterke v ekipi Antetokounmpa.

Vroči Lillard v Jamesovi ekipi
Pri rezervistih je imel prvo izbiro Antetokounmpo in izbral je soigralca Khrisa Middletona. James je izbral Damiana Lillarda, ki se je razigral v zadnjih tednih in je najbolj vroč igralec v ligi.

Bam Adebayo, Rudy Gobert, Jimmy Butler, Kyle Lowry, Brandon Ingram in Donovan Mitchell bodo preostali rezervisti v ekipi Antetokounmpa.

Ben Simmons, Nikola Jokić, Jayson Tatum, Chris Paul, Russell Westbrook in Domantas Sabonis bodo igrali za Jamesovo ekipo.

Ekipa LeBrona Jamesa: Anthony Davis (LA Lakers), Kawhi Leonard (LA Clippers), Luka Dončić (Dallas), James Harden (Houston), Damian Lillard (Portland), Ben Simmons (Philadelphia), Nikola Jokić (Denver), Jayson Tatum (Boston), Chris Paul (Oklahoma City), Russell Westbrook (Houston), Domantas Sabonis (Indiana).

Ekipa Giannisa Antetokounmpa: Joel Embiid (Philadelphia), Pascal Siakam (Toronto), Kemba Walker (Boston), Trae Young (Atlanta), Khris Middleton (Milwaukee), Bam Adebayo (Miami), Rudy Gobert (Utah), Jimmy Butler (Miami), Kyle Lowry (Toronto), Brandon Ingram (New Orleans), Donovan Mitchell (Utah).