Foto: EPA
Foto: EPA

Mladi par skupaj s sinom Archiejem v Kanadi stran od oči javnosti obrača nov list v življenju po odločitvi o umiku od kraljeve družine, medtem pa se njuni oboževalci spominjajo časov, ko sta bila še v soju žarometov.

Na Twitterju je tako uporabnica @ddarveyy, ki na svojem profilu pogosto objavlja stvari, povezane z Meghan in Harryjem, tokrat delila slabe pol minute dolg video, ki ga sestavljajo kratki posnetki z njunih uradnih dolžnosti v lanskem letu. Naslovila ga je: "Najbolj pozoren mož," prikazuje pa vojvodo Susseškega, kako vojvodinji ob različnih priložnostih – od Kensingtonske palače do Maroka – pridrži ali popravi lase.

Posnetek je zbral že skoraj 28 milijonov ogledov in številne navdušene komentarje, ki hvalijo prinčevo naklonjenost do soproge in njegovo vedenje v slogu džentelmena.

Med komentatorji pa so seveda tudi ciniki – televizijski kritik Jim Shelley je tako k svojemu retvitu pripisal: "To je zdaj Harryjeva služba," se je navezal na nedavno odločitev para, da se umakne od svojih kraljevskih dolžnosti.