Ben Affleck in Jennifer Garner želita na vsak način obvarovati svoje otroke. Foto: EPA
Ben Affleck in Jennifer Garner želita na vsak način obvarovati svoje otroke. Foto: EPA
false
Zakonca se po desetih letih ločujeta. Foto: EPA

"Tisti dan so bili skupaj - kot družina," je opisal vir za revijo People dogajanje v družini Affleck-Garner na dan, ko je par razglasil novico o ločitvi. "Družina se je zavedala, kako pomembno je, da ostanejo skupaj, in tako je bilo. Ne glede na vse bosta ščitila svoje otroke. Nikomur ni lahko. Ben je potrt, ker ljubi svojo družino in jo vedno postavlja na prvo mesto," je še dodal vir.

Izlet na Bahame je prišel le tri dni po naznanitvi, da se par ločuje. Ob tem sta poudarila, da ostajata v prijateljskih odnosih. "Zavezana sva k vzgoji svojih otrok. In prosiva vas, da spoštujete njihovo zasebnost," sta poudarila v skupni izjavi.

43-letni igralec in 42-letna igralka nameravata še naprej živeti skupaj v njunem domu v naselju Pacific Palisades - a v različnih prostorih. Skupaj si želita deliti skrbništvo nad devetletno Violet, šestletno Seraphino in triletnim Samuelom.

Končana ugibanja
Dolgoletni hollywoodski par je v zadnjem obdobju večkrat polnil stolpce rumenih revij z govoricami, da se njun zakon približuje koncu. Še lani je Affleck zagovarjal svojo ženo v intervjuju za CBS News: "Oseba, s katero sem poročen, je skoraj boljša oseba, kot sem mislil, da je."

Affleck in Garnerjeva sta se začela sestajati leta 2004, kmalu za tem, ko sta se spoznala na snemanju filma Pearl Harbor in Daredevil. Leta 2005 pa sta se zaročila in poročila na zasebni ceremoniji. Garnerjeva je bila predtem poročena z zvezdnikom televizijske serije Škandal Scottom Foleyjem od leta 2000 do 2004. Affleck pa se je predtem sestajal z igralkama Gwyneth Paltrow in Jennifer Lopez.