Seks, droge in rock'n'roll - s tem bi lahko opisali skupno življenje Amy in Blaka. Foto:
Seks, droge in rock'n'roll - s tem bi lahko opisali skupno življenje Amy in Blaka. Foto:
Kate Moss
Kate naj bi bila na neki zabavi tako pijana, da sploh ni opazila, da ji je Amy iz torbice izmaknila kokain. Foto: EPA
Amy Winehouse
Amy se je od moža uradno ločila v sredini letošnjega julija. Tiskovni predstavnik Fielderja-Civila je sicer že januarja sporočil, da je ločitveni postopek sprožil 27-letnik in to zaradi Amyjine nezvestobe. Par se poročil v Miamiju maja 2007. Foto: EPA

Fielder-Civil se je kmalu po njuni ločitvi razgovoril o njunen problematičnem zakonu, kjer ni manjkalo mamil in alkohola: "Bilo je noro. Zapravila sva celo premoženje, da sva se ga "zadela", enako vsoto pa sva zapravila tudi, da sva prišla k sebi." Na teden naj bi tako za mamila zapravila okoli 7.000 funtov (8.100 evrov).

Pamele Anderson, ki ju je povabila v Las Vegas. Zvezdnice serije Obala straža sicer ni bilo na krovu, a to ju ni motilo, da sta odšla na stranišče in naredila "nekaj črtic".

Začelo se je z bankovcem za snifanje
Zgodba o ukradenem kokainu se je zgodila kmalu po njuni poroki leta 2007 v nekem zasebnem apartmaju hotela Gramercy Park. Blake je o tem dejal: "Tam je bila Kate Moss in še en supermodel pa tudi nekaj hollywoodskih igralk. Kate je rekla Amy, naj iz njene torbice vzame bankovec za deset dolarjev za snifanje. Amy mi je nato dejala, da je v torbici našla dva grama kokaina, ki ga je tudi vzela. Nekaj sva ga porabila na stranišču, nato sva seksala, ostanek pa sva posnifala v sobi pred vsemi."

Fielder-Civil je dejal, da je Amy ukradla od svoje prijateljice, kljub temu "da je bilo v sobi na mizi veliko kokaina za vse". "Kate je bila tako pijana, da sploh ni ugotovila, da manjka."

"Mrtvo" Amy oživil s poljubom
Blake, ki so ga mediji obtožili, da je Amy navadil na mamila, je povedal tudi zgodbo o tem, da naj bi svojo nekdanjo ženo enkrat celo rešil smrti. Par je namreč tri dni zapored užival heroin in "crack", kar naj bi Amy pokopalo, a ji je "pogumni in prisebni" Blake, držeč v svojih rokah, dal "življenjski poljub" in ji tako rešil življenje. Vsaj tako pravi.

Napil je Ronnieja
Razgovoril pa se je tudi o tem, kako ga je Amy nekoč predstavila članom legendarne skupine Rolling Stones, kjer je skušal Ronnieja Wooda, ki se je ravno odvajal od alkohola. "Amy je junija leta 2007 na festivalu Isle of Wight nastopila skupaj z njimi. Ronnieja sem vprašal, ali bo pijačo. Rekel je: "Ne smem, moji svetovalci mi ne bi dovolili." Tam je res bilo okrog 15 ljudi, ki so bili vključeni v njegov program zdravljenja. Dejal sem mu: "Ne bodi naivnež, le vzemi eno pijačo. Saj si odrasel mož, kajne?" Z miz je nato začel prazniti kozarce. To je bila ena izmed najboljših noči."

K temu je brezvestno dodal še nekaj: "V nekem intervjuju je Ronnie pozneje dejal, da naj se Amy neha družiti z "zgubami". Mislim, da je s tem mislil mene."