Chris Pratt je našel novo ljubezen. Foto: AP
Chris Pratt je našel novo ljubezen. Foto: AP

Zvezdnika filmov Varuhi galaksije so z 28-letno Katherine Schwarzenegger že junija ujeli na romantičnem pikniku, zdaj pa sta romanco prvič tudi sama potrdila v javnosti. Z igralčevim petletnim sinom sta se namreč udeležila nedeljske maše, potem pa sta Jacka peljala še na sladoled.

Spoznala naj bi se po zaslugi Katherinine mame Marie Shriver, vir blizu para pa je za ameriški tabloid People dejal, da je njuna zveza še vedno zelo sveža.

To je za Pratta prvo razmerje po lanski ločitvi od Anne Faris po skoraj devetih letih zakona, ona pa je z novim partnerjem Michaelom Barrettom že od oktobra lani. Novico o ločitvi sta takrat skupaj sporočila na uradnih profilih na družbenih omrežjih in razložila, da ne gre več in da ste se zelo dolgo trudila.

"Ločitev je grozna. A vseeno imava čudovitega otroka, ki ga imava neizmerno rada. Trudiva se, da bi našla skupno pot in hkrati ostala prijatelja. Ni idealno, a vseeno imam občutek, da sva sprejela pravilno odločitev in se oba počutiva bolje," je Pratt takrat pojasnil o ločitvenem postopku.

A post shared by Hitz 104.9 (@hitz1049) on Jul 30, 2018 at 6:17pm PDT