Lani je glasbenik v enem izmed intervjujev priznal, da ni privrženec razkošnih porok in da bi na svoji poroki svatom najraje postregel z ocvrtimi ribami in krompirčkom. Foto: Reuters
Lani je glasbenik v enem izmed intervjujev priznal, da ni privrženec razkošnih porok in da bi na svoji poroki svatom najraje postregel z ocvrtimi ribami in krompirčkom. Foto: Reuters

ničesar ne prepušča naključju. Predvsem pa ne skopari. Britanski mediji so se razpisali, da glasbenik gradi kapelico na svojem posestvu v Suffolku.

Sheeran je na začetku leta na družbenem omrežju Instagram potrdil, da je zaprosil za roko svoje dekle Cherry Seaborn. Po poročanju spletnega portala Belfast Telegraph je na občini v Suffolku oddal načrte za gradnjo kapelice na svoji posesti.

Iz načrtov je mogoče razbrati, da bo kapelico zgradil v saksonskem slogu iz kremena in z okroglim stolpom. V prošnji za gradnjo je zapisal, da je "pravica vsakega, da ima prostor za umik, poglobljeno razmišljanje in molitev, za verske obrede, slavljenje ključnih trenutkov v življenju, družinskih prelomnic, porok, krstov in tako naprej".

Zaljubljeni par je sprožil govorice, da sta že poročena, ko sta se pojavila na podelitvi nagrad brit s srebrnima prstanoma na roki. Toda le dan za tem je povedal v oddaji Good Morning Britain, da ni poročen. "Tudi sam nosim zaročni prstan," je povedal. Dodal je: "Mislim, da bi ga morala oba."

Kot je dodal vir blizu 27-letnika za britanski The Sun, želi pevec s prstanom zgolj pokazati svojo predanost Seabornovi: "Zmeda, ki jo je sprožil s tem, ko nosi prstan, ga zabava. In ne namerava ga sneti."

Sheeran in Seabornova sta prijatelja že od otroških dni, saj sta bila sošolca v mestecu Framlingham. Že takrat je bil Sheeran skrivaj zaljubljen v njo. Sestajati sta se začela leta 2015, a sta razmerje skrivala pred očmi javnosti. Tako so ju fotografski objektivi skupaj ulovili le nekajkrat.

Več mesecev sta se spopadala s pastmi razmerja na daljavo, nato pa se je 24-letnica iz Združenih držav Amerike (tam je študirala na univerzi Duke) preselila nazaj na Otok, da je bila lahko bližje Sheeranu.