Na različnih koncih sveta stoji več različnih voščenih lutk Beyonce in nobena ne slovi ravno po pretirani podobnosti z resnično
Na različnih koncih sveta stoji več različnih voščenih lutk Beyonce in nobena ne slovi ravno po pretirani podobnosti z resnično "kraljico Bey". Foto: Reuters

Celoten "Beyhive" – takšen vzdevek si je nadela množica Beyoncejinih gorečih privržencev – je na nogah, saj je na prvi pogled resnično težko uganiti, koga naj bi lutka predstavljala, mnoge pa je zmotilo tudi to, da ima voščena figura veliko svetlejšo polt od superzvezdnice, zaradi česar so muzej Madame Tussauds že obtožili "pobeljevanja".

Na isti dan so v hollywoodski izpostavi omenjenega muzeja predstavili tudi lutko resničnostne zvezdnice Kylie Jenner, ki pa je pravi članici klana Kardashian izjemno podobna, zato so nekateri oboževalci Beyonce odgovornim vse še bolj zamerili.

Iz Madame Tussauds so v odzivu za javnost zapisali: "Naša nadarjena ekipa oblikovalcev se izjemno potrudi, da se približajo odtenku kože zvezdnika, ki ga upodabljajo." Dodali so, da lahko k napačnemu predstavljanju dejanske barve figur prispeva osvetlitev, svoje pa doda še uporaba bliskavice. A na izdelek očitno vseeno niso ravno ponosni, saj so fotografijo Beyoncejine voščene lutke že odstranili s profila newyorške podružnice muzeja na Instagramu.

V množici tvitov na to temo se je znašlo precej šaljivih, mnogi so našli večje podobnosti z drugimi slavnimi (belopoltimi) ženskami, denimo z Lindsay Lohan, Christino Aguilerio in celo s Kate Hudson.

So excited about our #kyliejenner #waxfigure

A post shared by Madame Tussauds Hollywood (@tussaudsla) on Jul 19, 2017 at 11:02am PDT