S hrvaške pošte, kjer so natisnili 300.000 poštnih znamk posebne serije, so sporočili, da si največkrat nagrajeni kapetan hrvaške nogometne reprezentance zaradi svojega trdega dela in predanosti zasluži tudi to redko priznanje.

Na znamki, ki bo na voljo s ponedeljkom, je upodobljen Modrić v razpoznavnem dresu hrvaške nogometne reprezentance z rdeče-belimi kvadratki. Fotografijo hrvaškega fotografa Draga Sopta je za potrebe znamke oblikovala Alenka Lalić.

Svojo znamko je dobila tudi nogometna reprezentanca

Hrvaška pošta je avgusta lani po svetovnem prvenstvu v Rusiji sicer objavila serijo dveh poštnih znamk z nazivom Uspeh Hrvaške na Fifa svetovnem prvenstvu v nogometu Rusija 2018. Natisnili so 50.000 izvodov, na znamki pa je bila upodobljena hrvaška nogometna reprezentanca, ki je bila na prvenstvu srebrna.

Poštna znamka s podobo Modrića je del izdaje Hrvaški šport, v okviru katere bodo 28. marca objavili tudi serijo dveh poštnih znamk s podobo hrvaške teniške reprezentance, ki je lani zmagala v Davisovem pokalu, je napovedala hrvaška pošta.