Falchuk in Paltrowova sta postala par leta 2016, ko se ona še ni uradno ločila od Chrisa Martina. Foto: AP
Falchuk in Paltrowova sta postala par leta 2016, ko se ona še ni uradno ločila od Chrisa Martina. Foto: AP
Z Martinom sta se razšla v prijateljskih odnosih, nekdanja zakonca pa celo dopustujeta še skupaj. Britanski pevec je zadnje mesece v zvezi z igralko Dakoto Johnson. Foto: AP

Na gala zabavi s 400 povabljenci je bilo toliko zvezdnikov, da so nekateri mediji celo ugibali, ali ni bilo vse skupaj le pretveza za skrivno poroko Paltrowove in njenega zaročenca Brada Falchuka.

Poleg Witherspoonove in Robertsove so bili navzoči še Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Demi Moore, Cameron Diaz z možem Benjijem Maddnom, Rob Lowe, Jon Favreau, Chelsea Handler, Liv Tyler, noseča Kate Hudson, Gwynethina mama, igralka Blythe Danner ...

Kot navaja Page Six, je zabavo organiziral scenarist Ryan Murphy, ki je s Falchukom sodeloval pri uspešnih serijah Glee in American Horror Story.

Dekliščina v Mehiki
Par je zabavo gostil še isti večer, ko se je Paltrowova s svojimi najtesnejšimi prijateljicami vrnila z nekajdnevne dekliščine v mehiškem letovišču Cabo, kjer so posebej zanje odprli vrata uradno še neodprtega letovišča Four Seasons Costa Palmas.

"Gwyneth je prispela v Cabo za svojo dekliščino v sredo s skupino prijateljic, vključno s Stello McCartney. Videti je bila izjemno navdušena. Organizirale so si celo vrsto zabavnih dejavnosti, od bazena in velnesa do večerij," je povedal dobro obveščeni vir za revijo People.

Z nekdanjim ostajata prijatelja
Nekateri zvezdniki so na družbenih omrežjih ta konec tedna delili utrinke tako z dekliščine kot z losangeleške zabave. "Na poti na praznovanje prijateljičine zaroke," je ob svoji fotografiji v večerni toaleti zapisala Chelsea Handler.

45-letna Paltrowova se je s 47-letnim scenaristom in režiserjem po treh letih zveze zaročila januarja, par pa je novico oznanil kar na naslovnici igralkine revije Goop.

Za oba bo to drugi zakon - on je bil predtem poročen s TV-producentko Suzanne Bukinik, s katero ima dva otroka, ona pa s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom, s katerim ima prav tako dva otroka. Zdaj že nekdanja zakonca se zelo dobro razumeta in ostajata v tako tesnih prijateljskih stikih, da občasno vsi trije celo dopustujejo skupaj.

#costapalmas #henweekend

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Apr 13, 2018 at 1:22pm PDT

@costapalmas #heaven

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Apr 13, 2018 at 3:15pm PDT

Headed to celebrate my friend’s engagement.

A post shared by Chelsea Handler (@chelseahandler) on Apr 14, 2018 at 5:55pm PDT

A post shared by @jimmypagezoso on Apr 14, 2018 at 7:06pm PDT