Postala sta starša dvojčkov. Foto: EPA
Postala sta starša dvojčkov. Foto: EPA

37-letni Neil je veselo novico sporočil na Twitterju: "Otročka!!! Vsi smo srečni, zdravi, utrujeni in malo poslinjeni!" Prav prek omenjenega socialnega omrežja je Harris avgusta sporočil, da z dolgoletnim partnerjem pričakujeta otroka. "Uganite, z Davidom pričakujeva dvojčka, ki bosta rojena jeseni. Sva supernavdušena/nervozna/na trnih. Upam, da bodo mediji spoštovali najino zasebnost," je takrat "twittal" Harris.

Novico pozdravili tudi gejevski aktivisti
Poleg očkov so nad novico navdušeni tudi v gejevskem in lezbičnem združenju. Predsednik Jarrett Barrios je avgusta dejal, da so takšne zgodbe pomembne, da ljudje vidijo, da se družine istospolnih partnerjev prav nič ne razlikujejo od heteroseksualnih. "Neil je za mnoge prvi, ki je javno priznal, da je gej, se zaljubil in dobil otroka. To pomaga pri razumevanju Američanov, da si tudi istospolno usmerjeni zaslužijo priložnost za ustvarjenje ljubeče družine," je povedal.

Za novopečena očka vesela tudi igralka Alyson Hannigan
Soigralcu iz serije Kako sem spoznal tvojo mamo (How I Met Your Mother) je čestitala tudi igralka Alyson Hannigan. "On je v srcu otrok, kar bo gotovo pomagalo pri vlogi očeta. Hitro se znajde z otroki. Moja hčerka ga naravnost obožuje," je povedala za revijo People.

36-letna igralka, ki ima z možem Alexisom Denisofom 19-mesečno hčerko Satyano, je prepričana, da bosta Neil in David čudovita očeta. "Izmislil si je neko pesmico, ob kateri se moja hčerka vedno smeji. Tako kreativen in duhovit je," je povedala in dodala, da verjetno ne bosta potrebovala njenih starševskih nasvetov, a jima bosta z možem, če bosta to želela, gotovo pomagala.

"Prepričana sem, da bosta dvojčka zelo, zelo srečna otroka. Veselim se njune poti odraščanja," je dodala Alyson, ki je zaslovela z vlogo Michelle Flaherty v uspešnicah Ameriška pita (American pie).