Tristan in Khloe sta par postala leta 2016, ko je njegovo takratno dekle pričakovalo otroka. Foto: AP
Tristan in Khloe sta par postala leta 2016, ko je njegovo takratno dekle pričakovalo otroka. Foto: AP
Khloeina zadnja objava na Instagramu je bila v ponedeljek, ko je objavila romantično fotografijo sebe s Tristanom in pripisom: "Pripravljena sva nate, ko boš ti, mala." Foto: Instagram
Zvezdnico je varal tudi njen nekdanji mož Lamar Odom. Foto: Reuters

Kardashianovo so prepeljali v porodnišnico v Clevelandu, njena družina, vključno s starejšo sestro Kim in mamo Kris Jenner, pa je že poletela iz Los Angelesa, da bi bila v času poroda ob njej, poroča TMZ.

Khloe ima sicer rok konec aprila, a očitno bo deklica, ki jo pričakuje s Thompsonom, privekala na svet dva tedna prekmalu.

TMZ tudi ugiba, da bi popadke lahko sprožil stres, ko je Kardashianova izvedela, da jo je zaročenec prevaral. 27-letnega Thompsona so kamere ujele, kako je v priljubljeni newyorški diskoteki poljubil rjavolaso dekle, po spletu pa je zaokrožil tudi kočljiv videoposnetek, posnet oktobra lani.

Thompson se je z rjavolasko - mediji poročajo, da gre za striptizeto Lani Blair - najprej pozabaval v diskoteki, v poznih jutranjih urah pa ga je pospremila tudi v njegov hotel. Neimenovan vir je za revijo People ob škandalu dejal, da naj bi Tristan Khloe varal neprestano.

Ob razkritju incidenta, ki se je zgodil pretekli konec tedna, je po spletu zaokrožil še en videoposnetek, ki Tristanu ne dela nobene usluge. Posnetek, ki je nastal nastal oktobra lani, namreč prikazuje košarkarja, ki se poljublja neznanim dekletom, medtem ko ga drugo otipava.

Že drugič razočarana
Khloe Kardashian pa tokrat prevare ni izkusila prvič. Varal jo je tudi njen nekdanji mož, še en košarkarski zvezdnik, Lamar Odom, ki naj bi jo, kot je v seriji Keeping Up with the Kardashians razkrila sama zvezdnica, varal celo na njeni rojstnodnevni zabavi, ona pa mu je to pomagala prikriti.

Družina Kardashian se na obtožbe še ni javno odzvala, so pa vsi do zadnjega nemudoma nehali slediti Thompsonu na družbenih omrežjih, vir pa je za revijo People povedal, da so člani družine ogorčeni in neizmerno razočarani, saj so bili prepričani, da je Thompson za Khloe idealni partner.

Se pa je oglasil 38-letni Odon, ki pravi, da mu je izredno hudo za Khloe, saj ji je želel, da najde srečo. "Lamaru je grozno zaradi Khloe. Ni bil prepričan, ali naj jo pokliče in preveri, kako je. Žal mu je zanjo," je za People povedal vir, blizu Odona.

Tristan se je nosečnosti razveselil
Khloe Kardashian trenutno prebiva v Clevelandu, kjer s Tristanom pričakujeta rojstvo hčerke. Svojo nosečnost je zvezdnica sprva skrbno skrivala pred javnostjo, ker je čarobne trenutke najprej želela deliti z družino in najbližjimi prijatelji.

Ob potrditvi govoric o nosečnosti decembra lani pa se je na družbenih omrežjih oglasil tudi Thompson. Izjavil je, da se veseli, da bo znova postal oče. "Moja ljubezen, hvala, ker mi dovoliš, da sem del tvoje življenjske poti, in ker mi pustiš, da ta trenutek, ki ga bom vedno cenil, delim s teboj. Dekle, zdaj si videti bolje," je pod komentarji zapisal košarkar.

Thompson in Kardashianova sta par postala leta 2016, ko je bil on še v zvezi z Jordan Craig. Ta je bila takrat noseča, rodila pa je decembra 2016.

TSR STAFF: Myeisha E.! @myeisha.essex ________________________________________ #Roommates, there's more!!!! ________________________________________ So earlier today, video of Tristan at a NYC club leaked and you can see a girl all up in his grill. Well, #Roomies THE TEA RUNNETH OVER!!! We have exclusive footage of the two of them leaving the DAY party (where you saw her all up in his face) together and arriving back to his team HOTEL around 8:30pm on April 7th. He got there wearing a black Supreme jacket, and FOUR hours later, the pair reemerge from the hotel with Tristan changing his outfit for the next event. _______________________________________ Then they hopped into the same SUV and headed to Soho House (for the night party) in the Meatpacking district, which is a member's only club with strict cellphone policy. Then at 5am, they returned to his hotel together AGAIN and he even held the door open for her like a gentleman. _______________________________________ The next day (April 8th), she was seen again leaving the hotel (while Tristan stayed behind in the hotel) around 8pm still wearing her exact same outfit as the night before. Sis even had an overnight bag in hand!

Mommy and Daddy @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 26, 2018 at 6:50am PDT