Bo tudi za drugega otroka ustvaril uspešnico? Foto: EPA
Bo tudi za drugega otroka ustvaril uspešnico? Foto: EPA

Septembra 2012 je angleški pop zvezdnik na svojem blogu objavil zapis, da sta z ameriško igralko postala ponosna starša male deklice Theodore Rose. Med drugim je sporočil, da se je Teddy rodila 18. septembra 2012 ob 15.33 in ob rojstvu tehtala 3.290 gramov ter da je vsa družinica dobro.

Za podobno potezo pa se je nekdanji član skupine Take That odločil tudi zdaj, ko je na svojem Twitterju zapisal: "Jaz in Ayda z veseljem sporočava, da bo Theodora Rose Williams postala starejša sestra."

40-letni Robbie in 34-letna Ayda sta se spoznala leta 2006 prek skupnih prijateljev, večno zvestobo pa sta si obljubila avgusta 2010. Leta 2012 ju je razveselil prvi otrok, hčerka Teddy. Dogodek je glasbenik ovekovečil s tetovažo na roki (medvedkom s črko T), prvorojenki pa je posvetil tudi pesem Go Gentle.

Skladba govori o Williamsovem strahu, da bi hčerka, ko bo odrasla, spoznala fanta, kakršen je bil on. Robbie ima namreč za sabo kar nekaj divjih let, zdaj pa se je ustalil z Aydo in priznal, da je rad v vlogi očeta: "Užitek je skrbeti za Teddy."

Robbie Williams - Go Gentle