Ryan Reynolds in Blake Lively sta par slabo leto. Foto: EPA
Ryan Reynolds in Blake Lively sta par slabo leto. Foto: EPA

Slovesnost je potekala v soboto zvečer v navzočnosti skrbno izbranih svatov na posestvu Boone Hall Plantation v bližini Charlestona v Južni Karolini, poroča revija People.

Poročno zabavo je med drugim popestrila pevka Florence Welch iz zasedbe Florence + The Machine, sicer nevestina dobra prijateljica, ki je zapela tri pesmi, nato pa je skrb za glasbeno podlago prevzel didžej, še piše People in dodaja, da je par poročno torto naročil v Virginiji, od koder so jo nato pripeljali na prizorišče dogodka.

Tiskovni predstavniki para informacije sicer niso ne potrdili ne zanikali, a revija zagotavlja, da je vir zanesljiv in da se je poroka zagotovo zgodila. Dodatno potrditev je po mnenju Peopla tudi to, da so v Charlestonu pred dnevi opazili tudi Blakino mater in sestro, ki sta kosili z Bette Midler.

25-letna Blake Lively in 10 let starejši Reynolds sta si pred kratkim kupila hišo Bedfordu v ameriški zvezni državi New York, večkrat pa so ju opazili, ko sta prosti čas preživljala bodisi v New Yorku, kjer živi njena družina, bodisi v kanadskem mestu Vancouver, od koder prihaja on. Za Reynoldsa je to sicer drugi zakon (leta 2010 se je po dveh letih zakona razšel s Scarlett Johansson), za Livelyjevo pa prvi.