Tori in Dean bosta morala pohiteti, če res mislita imeti doma za hokejsko moštvo otrok. Foto:
Tori in Dean bosta morala pohiteti, če res mislita imeti doma za hokejsko moštvo otrok. Foto:
Tori Spelling
Tori Spelling se je z Deanovo nekdanjo ženo zapletla v besedno vojno. Foto: EPA

Liam Aaron, ki se je rodil v razvpiti bolnišnici Cedars-Sinai Medical Center, je prvi otrok 33-letne igralke, ki je zaslovela z vlogo Donne Martin v seriji Beverly Hills, 90210. Njen mož Dean McDermott ima že dva otroka iz prvega zakona.

Sta se z materjo vendarle pobotali?
Tori in Dean sta se poročila 7. maja lani, le mesec in pol pred smrtjo Torijinega očeta Aarona Spellinga. Po očetovi smrti se je Tori zaradi očetove zapuščine hudo sprla z materjo, izvršiteljico njegove oporoke, a sta se proti koncu Torijine nosečnosti, kot kaže, pobotali, saj je bila tudi Candy Spelling zraven, ko se je rodil njen vnuk. "Ne morem povedati, kako vesela in ponosna sem. Komaj čakam, da bom razvajala svojega vnuka," je povedala Candy. Tori, ki je prejšnji mesec za časopise veselo razlagala, da je "popolnoma pripravljena spoznati svojega malega moža", je dečka poimenovala tudi po pokojnem očetu.

Oba sta se ločila le malo pred poroko
Spellingova in McDermott sta že decembra sporočila, da pričakujeta sina: "Fantki so tako zabavni. Že zdaj skupaj poslušamo glasbo - všeč so mu Dixie Chicks - in opazujeva, kako brca." 40-letni Kanadčan McDermott je bil od julija 1993 do februarja 2006 poročen s kanadsko televizijsko voditeljico Mary Jo Eustace, s katero imata osemletnega sina Jacka in hčerkico Lolo, ki bo julija stara dve leti. Dean in Tori sta se spoznala poleti 2005 na snemanju v Kanadi, poročila pa sta se maja naslednjega leta na plaži na Fidžiju. Tudi Tori je že bila poročena - 14 mesecev je zdržala s Charliejem Shanianom, od katerega se je ločila aprila 2006.

Nov resničnostni šov o zaljubljencih
Januarja letos sta Tori, ki obljublja, da bodo spomladi 2008 izšli njeni spomini, in Dean kupila hotelček v Fallbrooku v Kaliforniji, slabih dvesto kilometrov od Los Angelesa. Poimenovala sta ga Chateau La Rue po Torijini psički Mimi La Rue, v hotelčku pa že snemajo resničnostni šov Tori & Dean: Inn Love (Tori & Dean: Zaljubljena oziroma Ljubezen v gostišču), ki ga bodo Američani lahko spremljali do 20. marca. Verjetno pa bodo šli novopečeni starši kmalu spet "na delo", saj si ljubitelj hokeja Dean želi najmanj devet otrok.