Ivanka, Jared in njuni trije otroci naj bi se selili na Florido. Foto: AP
Ivanka, Jared in njuni trije otroci naj bi se selili na Florido. Foto: AP

Donald in Melania Trump sta že med Trumpovim mandatom ogromno časa preživljala v svoji floridski rezidenci Mar-a-Lago, zdaj pa sta elitno parcelo na Floridi kupila še Ivanka Trump in Jared Kushner, ki trenutno oba delata kot Trumpova svetovalca. Kot poroča Page Six, sta zakonca odštela več milijonov dolarjev za odmaknjeno parcelo tik ob Miami Beachu.

Sorodna novica Mar-a-Lago, Trumpov floridski peskovnik - petični klub in situacijska soba hkrati

Istočasno pa predsedniški golfklub v Bedminstru v zvezni državi New Jersey čaka na dovoljenja za dodatna gradbena dela, vključno s korenito prenovo "Kushnerjeve hišice". Razširitev rezidence predvideva nove spalnice, novo kopalnico, novo predsobo, nov kabinet in novo verando ter nadgradnjo že obstoječih sob.

Donald in Melania Trump sta že zdaj veliko časa preživljala v Mar-a-Lagu. Foto: Reuters
Donald in Melania Trump sta že zdaj veliko časa preživljala v Mar-a-Lagu. Foto: Reuters

Kaj bosta počela Ivanka in Jared?

Trump sicer še vedno ne sprejema poraza na volitvah 3. novembra, Bela hiša pa tudi zato uradno ne komentira načrtov prve družine po Bidnovi inavguraciji 20. januarja.

39-letna Ivanka in Kushner trenutno s svojimi tremi otroki živita v Washingtonu, kamor sta se leta 2017 preselila iz New Yorka, kjer pa imata še vedno stanovanje.

"Mislim, da si bosta verjetno vzela nekaj časa, da razmislita, kako naprej," je povedal dobro obveščeni vir za revijo People. "Nista tiste vrste tradicionalna družina, ki se mora nemudoma domisliti naslednje poteze. Štiri leta sta vlagala ogromno dela in energije v to administracijo. Imata mlado družino, veliko morata premisliti ‒ kje si želita živeti in kaj si želita početi ‒ a se jima ne mudi."

Mar-a-Lago. Foto: Reuters
Mar-a-Lago. Foto: Reuters

Melania si ogleduje šole v Palm Beachu

Medtem pa se kljub zavračanju volilnih izidov na selitev vseeno pripravljata tudi še aktualni predsednik in prva dama.

Kot poroča People, so v tem času "osvežili" in nadgradili družinsko rezidenco Mar-a-Lago v Palm Beachu, Melania pa si je ogledala lokalne šole za 14-letnega sina Barrona.

Družina naj bi za svoj dom zdaj izbrala Palm Beach, kjer bodo preživljali večji del časa, preostanek leta pa razdelili med ostale Trumpove nepremičnine, kot sta že omenjeni golfklub v Bedminstru in razkošno domovanje v Trump Towerju v New Yorku. Iz Bele hiše so sporočili zgolj, da ima "družina Trump v lasti številne domove in bodo potovali med njimi”.