Betty White v beli trenirki na krogli ... Foto: YouTube
Betty White v beli trenirki na krogli ... Foto: YouTube
... in Miley Cyrus v malce pomanjkljivejši belini. Foto: Youtube

Whitova, nekdanje Zlato dekle, je v videu, parodiji na Mileyjin Wrecking Ball, seveda precej bolj zakrita od 70 let mlajše popprovokatorke - zadrži se tudi z lizanjem kladiva in spolnimi namigovanji.

30 sekund dolgi TV-oglas se začne povsem nedolžno z Whitovo, ki gledalcem razlaga, kako so jo prosili, naj se domisli nekaj idej, kako promovirati premiero oddaje, ki je sicer šla v eter v sredo.
Oddaja po vzoru Skrite kamere ali pa MTV-jevega Punk'd izvaja potegavščine na račun nič hudega slutečih ljudi. Na čelu pa so - namesto Ashtona Kutcherja in Punk'd druščine - Whitova in njeni priletni prijatelji.

Macola in penast prst
"Nekaj idej sem dobila od nedavnih popkulturnih dogodkov, o katerih mularija nenehno govori te dni," napove priljubljena igralka, preden video preskoči na prizor, ko ona silovito prebije steno na jekleni krogli - taki kot se je na njej zibala Miley. Betty je pri tem ostala malce bolj sofisticirana in v filmčku nosi belo trenirko.

Na koncu posnetka Whitova nato vpraša, ali ji lahko kdo prinese macolo - ki jo samo ljubeče poljubi, ne pa tudi zlorabi z jezikom -, nato pa še pomiga z orjaškim penastim prstom, s katerim se je Miley otipavala na intimnih predelih med svojim zdaj že razvpitim nastopom na MTV-jevih videonagradah.