Will in Jada sta poročena že 23 let. Foto: AP
Will in Jada sta poročena že 23 let. Foto: AP

Govorice, da naj bi bil 27-letni Alsina romantično zapleten z 48-letno Pinkett Smithovo, sicer krožijo že nekaj let. Zdaj jih je v intervjuju za The Breakfast Club naslovil in potrdil tudi Alsina.

Kot je zatrdil, je Smith razmerje odobril "zaradi transformacije njunega zakona v življenjsko partnerstvo". "Usedel sem se z Willom in sva imela pogovor," je dejal Alsina. "Dal mi je svoj blagoslov."

Pevec in raper naj bi Pinkett Smithovo spoznal leta 2015, ko mu jo je predstavil njen sin Jaden.
Govorice o potencialni romanci so se okrepile lani, ko sta se Jadino ime in njen SMS pojavila v pevčevem spotu za pesem Nunya.

Augusta Alsino (na sliki) naj bi Jadi predstavil sin Jaden. Foto: AP
Augusta Alsino (na sliki) naj bi Jadi predstavil sin Jaden. Foto: AP

"Globoko sem jo ljubil"

"Leta sem bil popolnoma predan temu razmerju. Resnično in iskreno sem jo globoko ljubil in jo še vedno," je dejal v intervjuju. Razpad njune romance je opisal kot "verjetno najtežjo zadevo, kar sem jih kdaj izkusil v življenju". "Skoraj ubilo me je. Ne skoraj. Me je ‒ pognalo me je v to, da sem postal neka popolnoma druga oseba."

Ob tem je dodal še, da ima družino Pinkett Smithove rad kot svojo lastno. "Niti ene slabe stvari ne morem reči o njih. Krasni ljudje so."

Alsina še dodaja, da v nasprotju s tem, kar si ljudje mislijo o njem, ni človek, ki bi povzročal težave in ne mara "drame". "Ob drami mi je v bistvu slabo."

To sicer ni prvič, da bi se mediji razpisali o precej "liberalni" zakonski zvezi Willa Smitha in Jade Pinkett Smith. Par je poročen 23 let, v zakonu sta se jima rodila dva otroka, a sta večkrat povedala, da zveze nimata za konvencionalni zakon, ampak bolj uspešno partnerstvo, zato se tudi nikdar ne bi ločila.

Ameriški mediji pišejo, da imata odprto zvezo, v vseh teh letih pa so se pogosto pojavljale govorice o krajših zunajzakonskih zvezah tako enega kot drugega.