Na podelitvi Oskarjev. Foto: AP
Na podelitvi Oskarjev. Foto: AP

Na podelitvi nagrad ženske v Hollywoodu, ki jih podeljuje revija Elle, je 55-letna igralka povedala, da je končno napočil čas, da tudi ona najde pravega. To je 51-letni ameriški pevec in besedilopisec Van Hunt, ki se je skupaj z njo z roko v roki sprehodil na rdeči preprogi omenjenih nagrad, spremljal jo je tudi na podelitvi največjih filmskih nagrad, Oskarjih.

Igralka, ki je septembra lani na družbenih omrežjih razkrila romanco, je na prireditvi za ameriški People povedala, da doživlja eno najlepših obdobij. "Moja ljubezen, ljubezen, ljubezen – dragi moj. Nikoli nisem imela moškega, ki bi me povzdignil in pustil, da sem to, kar sem." Na vprašanje novinarke Peopla, ali sta noro zaljubljena drug v drugega, je igralka odgovorila pritrdilno, dodala pa je: "Včasih je treba na stvari v življenju čakati. Potrpežljivo sem čakala – no, morda ne potrpežljivo, a čakala sem."

"Spoštujeta se, veliko skupnega imata. Oba sta zelo uspešna in pametna in zdi se, da sta v zares zreli zvezi," je za People povedal neimenovani vir.

Van Hunt je Halle Berry stal ob strani tudi med snemanjem filma Bruised, v katerem nastopa v vlogi upokojene boksarke, ki se je prisiljena vrniti v ring, ko v njeno življenje znova vstopi njen sin. Film je Berry tudi režirala. Van Hunt pa je prispeval glasbo za film, napisal je naslovno pesem.

Van Hunt je debitantski album izdal leta 2004, nato je izdal še štiri albume, nagrajen pa je bil tudi z glasbeno nagrado grammy.

Halle je bila štiri leta poročena z igralcem bejzbola Davidom Justiceom, štiri leta je trajal tudi zakon s pevcem Ericom Benetom, tri leta pa je zdržala v zakonu z igralcem Olivierjem Martinezom. Z zadnjim ima sedemletnega sina, iz dolgoletne zveze z manekenom Gabrielom Aubryjem pa ima 13-letno hčerko. Hunt ima iz prejšnje zveze 18-letnega sina.