SMS-sporočilo s seksi vsebino lahko prijetno preseneti vašega partnerja. Foto: EPA
SMS-sporočilo s seksi vsebino lahko prijetno preseneti vašega partnerja. Foto: EPA
Telefonski pogovor je lahko uvod v dolgo vročo noč. Foto: EPA

"Komuniciranje prek tehnologije omogoča anonimnost, zato tako partnerji mnogokrat lažje izrazijo svoje želje kot pri pogovoru iz oči v oči," pravi ameriška seksologinja Lisa B. Schwartz, ki je še dodala, da vse več parov raziskuje to svobodo in si prek mobilnikov deli svoje fantazije.

Raziskava ameriškega podjetja Ingenio je pokazala, da 44 odstotkov anketiranih meni, da so ravno zaradi mobilnega telefona okrepili medsebojne odnose. Ženske tudi priznavajo, da spustijo vse iz rok, ko zazvoni telefon, večji del moških pa se strinja, da so zaradi telefona postali preveč dostopni.

Previden začetek
Kako boste prek mobilnika uresničili vaše najbolj skrite želje, ki si jih na glas niti ne upate izgovoriti, je predvsem odvisno od vaše domišljije. Lahko pa že zgodaj zjutraj začnete graditi načrt za uresničitev vaših sanj. Najprej zjutraj svojemu dragemu (ali dragi) pošljite SMS, ki naj bo bolj splošen. Lahko napišete "Danes si moj." ali pa "Želim si te še nocoj.". Ko bo srečnež prebral ta SMS, bo postal pozitivno razburjen. Da se ta razburjenost ne bi preveč ohladila, mu zgodaj popoldne pošljite nov SMS, tokrat mnogo bolj določen, kot na primer "Danes zvečer pri meni, prinesi šampanjec." ali "Pridi ob 20.00, jagode in smetano imam pripravljene.".

Sladki konec
Izbranec bo ves neučakan ob 19.30 pozvonil. Vi ga nežno povabite v stanovanje, posadite ga na fotelj, da mu bo čim bolj udobno, potem pa hitro izginite v drugo sobo. Od tam ga pokličite in mu počasi, korak za korakom, povejte, kaj si želite. Če boste dovolj sladki, se bo telefonski pogovor hitro končal.