Meghan Markle v seriji Nepremagljivi dvojec. Foto: IMDb
Meghan Markle v seriji Nepremagljivi dvojec. Foto: IMDb

Aaron Korsh je za Hollywood Reporter povedal, da je kraljeva družina "imela pripombe" na scenarije, ki so zadevali Meghanin lik, ki je v seriji sedem sezon (2011–2017) igrala odvetnico Rachel Zane. S princem Harryjem se je začela dobivati leta 2016. “Niso popravljali veliko, so pa bili deli, za katere smo res hoteli, da ostanejo, oni pa jih niso dovolili, kar je bilo malce nadležno," je povedal Korsh.

Korsh je ob tem navedel specifični primer, ko se je palača uprla, da bi Meghanin lik v enem od dialogov uporabil besedno zvezo "poppycock" ("kozlarija"), ki bi se jo dalo interpretirati kot obsceno, zato so jo zamenjali z nevtralnejšo.

Korsh pravi, da ne ve, kako se je kraljeva družina dokopala do scenarijev in da Meghan sama nikdar ni bila tista, ki bi prenesla ekipi pripombe palače. “Morda je bil producent tisti, ki je predal sporočilo, ali njen agent, kdor koli je že bil, mu ni bilo nič bolj v veselje predati sporočila, kot ga je bilo meni sprejeti.”

Ponovni uspeh serije na Netflixu

Nepremagljivi dvojec, odvetniško serijo, ki so jo v ZDA predvajali med letoma 2011 in 2019, je Netflix pred kratkim uvrstil v svoj repertoar in je nemudoma podrl vse rekorde gledanosti tega poletja.

Meghan je serijo zapustila po sedmi sezoni leta 2017, leto dni, preden se je poročila s princem Harryjem. Harry je sicer že v svoji knjigi spominov Rezerva razkril, da je palača posegala v serijo in kakšne posledice je to imelo za njeno kariero.

“Meg je zapustila svojo hišo in se odrekla vlogi v Nepremagljivem dvojcu. Po sedmih sezonah. To je bilo težko obdobje zanjo, ker je res imela rada to serijo, rada je imela lik, ki ga je igrala, rada je imela ekipo in zasedbo – ter rada je imela Kanado,” je zapisal.

“Po drugi strani pa je življenje tam postalo nevzdržno. Scenaristi serije so bili frustrirani, ker so pogosto dobivali pripombe tiskovnih predstavnikov palače, katere dele dialoga je treba spremeniti ter kaj lahko in česa ne sme njen lik storiti."