Kdo si upa stopiti na evrovizijski oder? Foto: Reuters
Kdo si upa stopiti na evrovizijski oder? Foto: Reuters
Misija Evrovizija
Med 26. in 30. avgustom bodo v času od 12. do 18. ure potekale avdicije po vsej Sloveniji. Foto: Misija Evrovizija

Pred vrati so avdicije za glasbeni šov Misija Evrovizija. V prvem krogu avdicij bodo kandidati najprej zapeli pred komisijo. "Mislim, da je najbolj pomembno, da si res izberete najbolj primerno pesem za vaš glas," svetuje Keučeva in ob tem dodaja: "Nekaterim pa tudi pomaga, če koga pripeljejo - na primer člane družine za spodbudo in podporo."

In medtem ko kandidati brusijo zadnje malenkosti v svojih nastopih, Keučeva razlaga: "Načini vadbe pa so različni od vsakega posameznika. Eni vadijo pred ogledalom. Vadijo mimiko, petje. Predvsem pa je pomembno, da verjamete vase in si zaupate v tistem trenutku. In da v tistem trenutku daste vse od sebe."

Ustvarjalci šova sporočajo, da se lahko potencialni tekmovalci odločijo tudi zadnji trenutek in se prijavijo na samem kraju avdicije.
Vse informacije najdete na www.misijaevrovizija.si

Avdicije bodo potekale med 26. in 30. avgustom po Sloveniji, in sicer med 12. in 18. uro. Komisija bo poslušala in ovekovečila vse kandidate.

Spremljajte Misijo Evrovizijo na Facebooku ...


... ali Twitterju!

Najprimernejši za šov Misija Evrovizija bodo povabljeni v uradni del oddaje, na avdicije pred sodniki. Ti bodo skupaj z gledalci tudi tisti, ki bodo izbirali zmagovalca šova Misija Evrovizija.