Najlepše v deželi tej ... Foto: RTV SLO
Najlepše v deželi tej ... Foto: RTV SLO
Milan Gačanovič
Milan Gačanovič si je dovolil nekoliko več ... Foto: RTV SLO

Morda bi za najlepši par lahko veljal šopek misic - mis Universe Nataša Pinoza, ki je izbrala modro večerno obleko, in mis Slovenije Sanja Grohar, ki je v beli obleki razkrila svoja ramena.

Njena kreacija je nastala pod rokami Urške Drofenik, ki ji je Sanja pustila povsem proste roke in bila nad končnim izdelkom navdušena.

Simona Rakuša, voditeljica Dnevnika na TV Slovenija, ki smo jo med vodenjem informativnih oddaj vajeni predvsem v bolj resnih kostimih, je na prireditvi viktorja podelila skupaj z novinarskim kolegom s komercialne televizije Pop TV Edijem Pucerjem. Simona je za slovesno priložnost izbrala razigrano zlato obleko.

Dobitnica viktorja za najbolj priljubljeno glasbeno

Več o nagrajencih si lahko preberete tukaj.
izvajalko, odkritje leta Neisha, ki se lahko pohvali z enim najuspešnejših albumov preteklega leta, pa je na oder prišla v pisani oblekici, s katero je razkrila tudi precej nog.

Moški večinoma v temnem
Moški del ni preveč eksperimentiral, saj je večina izbrala klasične temne obleke. Povsem vsakdanje - v džinsu in beli majici - je po nagrado namesto Marcela Štefančiča prišel le njegov sodelavec. Najmanj dva pa sta čez hlače oblekla še krilo - voditelj Boštjan Kljun in stilist Milan Gačanovič.