41-letni Gosling je videti, da se je dobro vživel v vlogo z novo, platinasto pričesko in razgaljenim, definiranim torzom. Kavbojke ima spuščene ravno dovolj, da se vidi obroba spodnjic z napisom "Ken".

Fotografija je naglo zaokrožila po spletu, Goslingovi oboževalci pa so nad videzom kanadskega igralca navdušeni.

Navdušena pa je tudi igralčeva dolgoletna spremljevalka Eva Mendes, s katero ima Gosling dve hčerki.

"Tako. J. Smešno. Tako. J. Dobro. Tako J***o komaj čakam, da vidite to …" je pripisala ob fotografiji svojega "Kena".

Goslinga smo sicer bolj vajeni v "resnejših" vlogah, kot so Otožno valentinovo, Vozi!, Gangsterska enota, Iztrebljevalec 2049 in Prvi človek, a se dvakratni nominiranec za oskarja odlično znajde tudi v bolj lahkotnejših filmih, kot je bila, denimo, romantična komedija Ta nora ljubezen ali pa muzikal Dežela La La, za katero je prejel zlati globus.

Priljubljena, a sporna lutka

Čeprav se tematika filma o barbiki zdi precej pogrošne narave, pa si filmski navdušenci od "Barbie" vseeno obetajo veliko, saj film režira oskarjevska nominiranka Greta Gerwig, igralsko zasedbo pa ob 31-letni Margot Robbie dopolnjujejo Issa Rae, Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera in America Ferrera.

"Ljudje slišijo 'Barbie' in so prepričani, da vedo, kakšen film bo to. Ampak ko pa slišijo, da je scenarij napisala Greta Gerwig in ga tudi režirala, postanejo radovedni," je povedala Robbie lani za revijo Vogue.

Ob tem je dodala, da prihaja vloga "z veliko prtljage", glede na kontroverznosti, povezane s priljubljeno lutko, predvsem, kar se tiče podajanja nerealistične telesne podobe in pomanjkanja rasne raznolikosti med lutkami.

"Prihaja pa vloga tudi z veliko nostalgičnimi povezavami. Ampak to mi tudi omogoča veliko zanimivih načinov, kako se z vlogo spopasti."

Pri Warner Bros. so prvo fotografijo Robiejeve kot barbike razkrili aprila v okviru konvencije CinemaCon v Las Vegasu. Ob tem so sporočili tudi datum premiere filma – 21. julij 2023.

Gosling se je v zadnjih letih malce umaknil od žarometov, nazadnje smo ga gledali v filmih Iztrebljevalec 2049 (2017) in Prvi človek (2018), medtem ko se je Margot Robbie preskušala kot Harley Quinn v filmu Odred odpisanih (2021).