Bazen lasvegaškega Mandarin Orientala. Foto: Mandarin Oriental
Bazen lasvegaškega Mandarin Orientala. Foto: Mandarin Oriental
Four Seasons. Foto: Four Seasons
Žurerski Marquee. Foto: Marquee

Tako imajo na primer zaposleno osebje za čiščenje sončnih očal gostov, v kabanah pa imajo nameščene igralne konzole Play Station.

V Hollywood Reporterju so zbrali nekaj najbolj razkošnih bazenov/kopališč v mestu greha.

Mandarin Oriental: Mandarin Oriental je odmaknjen od vrveža, umirjen, brez kockanja, z bambusom zaraščenim vhodom. Mandarin, ki slovi po svoji strežbi, se ponaša z dvema bazenoma, dvema džakuzijema, umetnim tolmunom in kavarno. Osebje na vsako uro ponuja okrepčila, kot so mini smoothieji, ter redno kroži med gosti in jim briše sončna očala. V 17 kabanah (350-750 dolarjev) najdemo plišaste kopalne halje in PlayStation 3.

Four Seasons: Hotelski gostje, ki si želijo zasebnosti (a tudi lahek dostop do igralnic in gurmanskih restavracij sosednjega Mandalay Baya) se gneči lahko izognejo ob hotelskem bazenu, obdanem z bujnim zelenjem. Za ohladitev gostov je poskrbljeno z nizkokaloričnimi koktejli, sladolednimi lučkami in Evianovim sprejem za obraz, sproščate pa se lahko na posebnih zofah in z masažo stopal ob bazenu (40 dolarjev za 10 minut).

Palms Place: Še najugodnejša ponudba je bazen v šestem nadstropju Palms Placea, kjer vas bo kabana stala od 75 dolarjev naprej. Vzdušje je sproščeno, za prigrizke pa poskrbi kuharska mojstrica Kerry Simon s svojim sušijem. Palms Place ima tudi postreščka za kopalke iz Bikini.com, ki vam lahko ob bazen dostavi - bikini.

Drai's Beach Club v Cromwellu: Na novo odprti Drai's se ponaša z edinim terasnim bazenom na lasvegaškem Stripu. Razgled na vodnjake hotela Bellagio je neprecenljiv, med paketi, ki jih ponujajo, pa je tudi t. i. "The Roof Is on Fire" ("Streha gori"), pri katerem dobijo gostje detonatorje, s katerimi sprožijo ognjemet (9.000 dolarjev za 30 sekund). Kabane in bungalovi stanejo med 400 in 8.000 dolarjev, vstopnina je med 20 in 30 dolarjev, edina pripomba obiskovalcev pa je prepoved alkohola v samem bazenu.

Marquee Dayclub v Cosmopolitanu: Ta zabaviščni kompleks, ki velja za enega najbolj vročih dnevnih klubov v Vegasu, sestavljajo dva bazena, bari, plesišče in igralnica. Med gosti najdemo taka zveneča imena, kot sta Rihanna in Bruno Mars - ki si lahko privoščita kabane v cenovnem razredu 3.000-15.000 dolarjev. Marquee ima tudi zasebne prelivne bazene, ob posebnih priložnostih, kot je bil spominski dan, pa klub najame dostavne drone, ki vam po zraku dostavljajo steklenice v bazen. Vstopnina med 20 in 30 dolarjev.

Encore Beach Club v Wynnu: "Ob Encoru je St. Tropez videti kot dom upokojencev," piše Hollywood Reporter. Encore je ob Marqueeju eden od dveh najbolj vročih lasvegaških dnevnih klubov, kjer za mešalno mizo stojijo imena, kot je David Guetta, gostje pa si lahko naročijo perverznosti, kot so šampanjske prhe (do 10.000 dolarjev, odvisno od šampanjca), pri katerih natakarji priplujejo v posebnih čolničkih, in se polijejo s šampanjcem, preden ga natočijo kozarec. Luksuzne kabane in bungalovi (nekateri z lastnimi bazeni) stanejo med 2.000 in 5.000 dolarjev, vstopnina za Encore pa se vrti med 25 in 35 dolarjev.