Prvi
Prvi "GuyFi" stoji sredi Manhattna na 28. ulici. Foto: Hot Octopuss
Hot Octopuss je zakrivil prvi vibrator za moške in vrsto drugih "revolucionarnih" spolnih igračk. Foto: Hot Octopuss

Po navedbah Time Outa se kar 39 odstotkov Newyorčanov s stresom na delovnem mestu spopada s samozadovoljevanjem. "GuyFi", kot se kabina, postavljena na povsem dobro obljudeni 28. ulici, imenuje, je namenjena tem prenapetim moškim, da jim ni več treba spolnih frustracij tešiti na delovnem mestu (oziroma tamkajšnjih straniščih).

Poleg prepotrebne zasebnosti je tem zaposlenim moškim na voljo še brezžična internetna povezava, Hot Octupuss pa vabi vse poslovneže v središču mesta, naj se na lastno pest prepričajo, kako lahko "majhen premor" naredi veliko koristi za njihovo počutje in delovno produktivnost.

Hot Octopuss, izdelovalec prvega vibratorja za moške (t. i. Guybrator), skuša že vrsto let zmanjšati stigmo spolnih igračk za moške in promovirati zdravstvene koristi samozadovoljevanja.
Za zdravje koristno olajšanje
Samozadovoljevanje po navedbah znanstvenikov lajša depresijo in stres, obenem pa krepi samozavest - kar je prav gotovo koristno za ohranjanje zdravja v današnjem stresnem delovnem okolju. Menda naj bi že 15-minutni "premor" korenito povečal produktivnost v službi.

"Nihče ne more zanikati, da je delo od 9.00 do 17.00 lahko stresno tako za um kot za telo, še posebej v mestu hitrega tempa, kot je Manhattan. Za fante je res pomembno, da skrbijo zase, da lahko ostanejo zdravi in se primerno osredotočijo na svoje delo. Vedno znova nam govorijo, kako koristno je imeti premor med delom," razlaga soustanovitelj podjetja Adam Lewis.

"Pri Hot Octopussu smo povsem predani iskanju novih rešitev za izboljšanje vsakodnevnega življenja in zdi se nam, da smo z novim GuyFijem storili prav to. Upamo, da bodo mestni možje uživali v uporabi prostora, ki smo ga ustvarili. Je povsem brezplačen - vse, kar prosimo, je, da se nam zahvalijo, ko si prislužijo napredovanje!"