Pridih Bollywooda sredi Atlantic Cityja. Foto: Reuters
Pridih Bollywooda sredi Atlantic Cityja. Foto: Reuters
Vojakinja in mis Kansasa Theresa Vail je del javnosti razburila s svojimi tetovažami. Foto: Reuters

24-letna lepotica z obveznim bleščeče belim nasmehom, ki je bila najprej nosilka krone mis New Yorka, je na finalnem izboru žirijo prepričala tudi s svojim plesnim nastopom v slogu Bollywooda. "Tako srečna sem, da je ta izbor naklonjen raznolikosti," je povedala po razglasitvi v igralniški meki Atlantic City.

"Bolj kot kar koli drugega Američanka"
Ko smo že pri sprejemanju raznolikosti, njena osvojitev krone najlepše Američanke je sprožila precej negativnih komentarjev na Twitterju, saj je nekatere razburilo to, da je nova mis indijskega rodu. A Nina pravi: "Ne smem se obremenjevati s tem, saj sem vendar bolj kot kar koli drugega Američanka."

Davulurijeva iz univerzitetnega mesta Syracuse v zvezni državi New York načrtuje študij na medicinski fakulteti, za katerega bo stroške pokrila tudi s štipendijo 50.000 dolarjev, ki ji jo je prinesla zmaga.

Njena prva spremljevalka je postala mis Kalifornije Crystal Lee, med pet najlepših pa so se uvrstile še predstavnice zveznih držav Minnesota, Florida, Oklahoma.

Veliko pozornosti medijev je pritegnila tudi mis Kansasa Theresa Vail, svetlolasa vojaška narednica z izklesano postavo, ki je bila prva tekmovalka za mis Amerike z vidnimi tetovažami. A se nato ni uvrstila niti med prvo deseterico ...