Duggarjeva si želita še več otrok Foto:
Duggarjeva si želita še več otrok Foto:

Jennifer Danielle se je ameriškemu paru rodila v bolnišnici Saint Mary's Hospital v Arkansasu, le pol ure po porodu pa sta zakonca že razmišljala, da bi imela še več otrok.

Imena vseh sedemnajstih otrok - najstarejši je star 19, najmlajši pred Jennifer pa skoraj 2 leti - se začnejo s črko J, vsi pa se izobražujejo doma.

"Zelo smo hvaležni Bogu za še eno darilo," je dejal 42-letni Jim Bob Duggar. "Hvaležni smo mu, da je šlo vse tako dobro." Štirje otroci so najmlajšo sestrico v bolnišnici že obiskali, drugi jo še bodo.

Noseča je bila 10,5 leta
O Duggarjevih so posneli že več oddaj, naslednja prihaja že naslednji mesec, je rekel Duggar, ki se mu je otrok rodil vsak mesec, razen v juniju. 40-letna Michelle Duggar je bila noseča 126 mesecev, kar je 10 let in pol, oba zakonca pa sta zamenjala okoli 90.000 plenic.

In kakšno so imena ter starosti vseh otrok?
Zakonca Duggar imata 19-letnega Joshuo, John David je star 17 let, Janna 17, Jill 16, Jessa, 14, Jinger 13, Joseph 12, Josiah 11, Joy-Anna 9, Jedidiah 8, Jeremiah 8, Jason 7, James 6, Justin 4, Jackson 3, Johannah je stara skoraj dve leti, Jennifer Danielle pa se je komaj rodila.