Ekrem Jevrić. Foto: YouTube
Ekrem Jevrić. Foto: YouTube

Po poročanju bosanskih medijev je Jevrić umrl v jutranjih urah, ko je bil na poti na delo, zanj je bila usodna srčna kap.

Samooklicana zvezda Kanade in Amerike, znan tudi kot Gospoda, je postal znan leta 2010, ko je objavil bizarno uspešnico Kuča poso, v kateri prepeva o mučni vsakdanji rutini 'od doma na delo in nazaj'.

Ekremova največja uspešnica je na portalu YouTube dosegla več kot 13 milijonov klikov.

Balkanski Borat združil "Jugo"
Bosansko-ameriški pevec črnogorskega rodu iz Plava v Črni gori je živel v newyorškem predmestju Yonkers, kjer se je preživljal kot taksist. A to ga ni ustavilo na poti med zvezde Balkana, poznala ga je vsa nekdanja Jugoslavija, o spletnem fenomenu pa sta poročala celo ugledna britanska medija BBC in The Independent.

V slednjem časopisu so o "Gospodi", ki je še pred časom vojne vihre na Balkanu odšel s trebuhom za kruhom čez lužo, zapisali, da je s svojo uspešnico združil narode nekdanje Jugoslavije. Nekateri mediji pa so ga razglasili za "balkanskega Borata".

Ekrem je nastopal tudi v oglasu za kolekcijo slavnega modnega dvojca Dolce & Gabbana, nastopal je tudi v resničnostnih šovih v Srbiji ...

Ekremu so se v zakonu z ženo Igbalo rodili štirje sinovi: Enis, Nermin, Hajrudin in Berat.