Igralca sta svojo zvezo obnovila, potem ko se je Eva Rachel razšla z Marilynom Mansonom. Foto:
Igralca sta svojo zvezo obnovila, potem ko se je Eva Rachel razšla z Marilynom Mansonom. Foto:
Bella bomo konec meseca videli v filmu Man on a Ledge, v katerem bo zaigral s Samom Worthingtonom. Foto: Reuters

Nato sta se po enem letu razšla, ona pa se je zaročila z 19 let starejšim gothrockerjem Marilynom Mansonom. Leta 2010 je zaroko razdrla in se poleti znova zatekla v Bellov objem.

24-letno ameriško igralko, znano po vlogah v Trinajstletnicah, Rokoborcu in seriji Prava kri, in leto dni starejšega britanskega igralca, ki nam je najbolj ostal v spominu po vlogi otroškega baletnika v Billyju Elliotu, so paparaci v soboto ujeli skupaj v Hollywoodu. Na levi roki Woodove se je bleščal zaročni prstan.

Neimenovani vir blizu para je za Us Weekly potrdil, da je Jamie res Evan Rachel zaprosil za roko. Igralca so decembra opazili med ogledovanjem zaročnih prstanov.

Čevlji za božič
Če je Evan Rachel prstan res dobila od svojega fanta, to ni edino, kar ji je v zadnjem času podaril, piše revija People. Igralka je namreč za praznike na svoji strani WhoSay objavila fotografijo škatle za čevlje prestižne (in pregrešno drage) znamke Christian Louboutin in ovitek videoigre Zelda, ob tem pa pripisala: "Da si našel svojo dušo dvojčico, veš po tem, ko ti ta za božič podari čevlje in Nintendo."

Mlada igralca sta se spoznala leta 2005, ko sta oba zaigrala v spotu skupine Green Day za njihovo malce nežnejšo uspešnico Wake Me Up When September Ends, ki si jo lahko ogledate spodaj.

Predstavnik Woodove domnevne zaroke ne komentira.