Charlize je septembra v Torontu premierno predstavila svoj film North Country. Foto: EPA
Charlize je septembra v Torontu premierno predstavila svoj film North Country. Foto: EPA
Charlize Theron in Stuart Townsend
Charlize in Stuart sta po štirih letih še vedno srečna. Foto: EPA

30-letna lepotica, tudi dobitnica oskarja za najboljšo žensko vlogo, je zaupala, da je vesela za vse prijatelje, ki si poroke želijo, vendar pa je sama prepričana, da nikoli ne bo slišala poročnih zvonov.

To vprašanje so ji v oddaji Access Hollywood sicer zastavili, ker se je pred kratkim spet poročila njena mati Gerda.

Imela je težko otroštvo
Charlize, ki je v filmih velikokrat upodobila nenavadne ženske v krizi, je tudi sama doživela družinsko tragedijo. Ko je bila stara 15 let, je njena mati namreč ustrelila očeta alkoholika, ki je v navalu besa grozil družini.

Ljubezen je še vedno trdna
Čeprav je zvezdnica izključila možnost poroke, pa je v isti sapi poudarila, da je še vedno do ušes zaljubljena v fanta, irskega igralca Stuarta Townsenda, s katerim sta skupaj že štiri leta.

"S Stuartom sem zelo srečna in z njim si želim ustvariti družino," je še zaupala priljubljena igralka.

Na filmskih platnih blesti
Charlize, ki se je v vrh najuspešnejših hollywoodskih igralk dokončno prebila leta 2004, ko je osvojila oskarja za vlogo na smrt obsojene serijske morilke v filmu Pošast, je nedavno posnela novi film North Country, v katerem igra rudarko, ki na sodišču dobi tožbo zaradi spolnega nadlegovanja. Film je posnet po resničnih dogodkih.

Med njene najbolj znane filme pa poleg Pošasti spadajo še Hudičev odvetnik, Astronavtova žena, Sladki november in Možje časti.