Tudi slovenska misica Iris Mulej je na Instagramu objavila fotografijo s podnapisom:
Tudi slovenska misica Iris Mulej je na Instagramu objavila fotografijo s podnapisom: "Jaz in Psy ... ;))" Foto: Instagram
Lažni Psy v Cannesu
Lažni Psy v Cannesu je z veseljem poziral z drugimi gosti slavnega festivala. Foto: Twitter
Lažni Psy v Cannesu
Sliko z lažnim Psyjem je na svojem Twitterju ponosno objavila tudi nič hudega sluteča igralka Naomie Harris. Foto: Twitter

Psy je bil povsod v Cannesu, udeleževal se je zabav in dogodkov, poziral fotografom z drugimi udeleženci festivala in zvezdniki. Toda nazadnje se je izkazalo, da v gosteh ni moški, ki stoji za megauspešnico Gangnam style, ampak zgolj "slepi potnik", ki je uporabil njegovo ime in slavo, da je prišel na slavni festival.

Pravi Psy je namreč v sredo tvitnil: "Kot kaže, je še en JAZ v Cannesu ... pozdravite ga." Glasbenik, ki je sicer januarja res obiskal Cannes, je te dni v ZDA na podelitvi Billboardovih glasbenih nagrad.

Za časopis je pojasnil, se je s "Psy-hologijo" okužil septembra lani, ko je bil v nekem klubu v Dublinu skupaj s svojim dekletom.

"Množica ljudi se je zbrala okoli mene. Položaj je ušel povsem izpod nadzora. Ven smo prišli šele s pomočjo varnostnikov. Potem se je to ponavljalo znova in znova, do točke, da je moja podobnost s Psyjem postala težava za moje zasebno življenje," je razložil.

Nasedli so mu vsi
Psyjev dvojnik se je oblačil kot original - v njegove značilne suknjiče in okrogla očala. En dan je preživel v znani prestižni restavraciji Martinez in se nato zabaval v hotelu Carlton skupaj z največjimi svetovnimi zvedzniki.

Med tistimi, ki so mu nasedli, je bila tudi igralka Naomie Harris, zvezdnica zadnjega filma o Jamesu Bondu Skyfall. Na Twitterju je celo objavila sliko z njim na zabavi luksuznega draguljarja Chopard.

Ko pa je le spoznala svojo zmoto, je v smehu priznala, da jo je lažni Psy pošteno prelisičil, vendar je še enkrat opozorila na izjemno podobnost z njegovim dvojnikom.