Stewartova je v srečanje privolila zaradi denarja, ki je šel v dobrodelne namene. Foto: EPA
Stewartova je v srečanje privolila zaradi denarja, ki je šel v dobrodelne namene. Foto: EPA

23-letna igralka je po poročanju New York Timesa (NYT) nekoč pristopila do filmskega mogula Harveyja Weinsteina in ga vprašala, koliko bi princ ponudil za njeno družbo. S tem ga je postavila v čevlje posrednika, saj je nadaljeval pogovore s princem za morebitno srečanje. Z njim naj bi se po poročanju ameriškega časopisa pogajal za pogovor z igralko v zameno za donacijo žrtvam orkana Sandy lani.

"In Kristen je sedela z njim 15 minut," je sklenil svojo zgodbo za NYT Weinstein. Princ je plačal dogovorjen znesek vnaprej. Njun "zmenek" pa se je zgodil v Madisone Square Gardenu, kjer je potekal dobrodelni koncert za žrtve orkana Sandy.

Med darovalci številne znane osebnosti
Poleg zvezdnice serije filmov o knjižni uspešnici Somrak (ki je med drugim popularizirala tudi celo vrsto skladb, ki so se pojavile v 'soundtrackih' posameznih delov - med njimi je bila tudi skladba Decode skupine Paramore, katere koncert smo obiskali sinoči) so žrtvam orkana pomagali tudi drugi zvezdniki. Med njimi Paul McCartney, Billy Joel, Chris Rock, Adam Sandler, Mick Jagger in Bruce Springsteen.